Her er de kendtes værste julegaver

Det er bestemt ikke altid, at julegaverne under træet er lige gode.

Af Lise Benzon, Katrina Rosendal og Helle Bill Madsen - 25. december 2017 kl. 9:55

Det er tanken, der tæller, når det gælder gaverne under træet. Det ændrer dog ikke på, at de fleste nok har prøvet at få en julegave, som ikke vakte den store glæde. De kendte indrømmer her, hvornår de har haft sværest ved at skjule skuffelsen.

SE BILLEDET: Hannah Melissa har født

Foto: TV 2

Gave-løs
– Den dårligste gave må være overhovedet ikke at få nogen gave. Der har været nogle år, hvor min mand, Anders, og jeg har valgt ikke at give hinanden. Så det var godt nok selvvalgt, men alligevel lidt kedeligt, fortæller Lene Beier, 40.

 

Foto: Michael Stub

Direkte i pejsen
– Min søster og jeg fik engang sådan nogle indianerpandebånd i perler, og jeg kan huske, at de under oprydningen røg ind i pejsen sammen med alt gavepapiret. Det var en lidt underlig gave, som vi ikke havde ønsket os. Så jeg husker det tydeligt, selv om vi jo kun så dem i cirka fem minutter, siger Camilla Ottesen, 45.

 
LÆS OGSÅ: HER ER DATOEN: ‘Badehotellet’ er tilbage

Foto: Lars E Andreasen

Drop de sorte sokker
– Mange vil nok være uenige, men for mig er sorte sokker en dårlig julegave. Det er noget, jeg selv går ud og bruger nogle håndører på, ikke noget, jeg gider at have i julegave. Jeg har fået det masser af gange, forklarer Bryan Rice, 39.

 

Foto: Kenth G. Madsen

Fesen kartoffelskræller
– Jeg husker stadig det år, hvor min søster gav mig en fesen rød kartoffelskræller. Jeg var omkring de 17 år, og det var en del af en “det-kommer-du-til-at-mangle-når-du-flytter-hjemmefra”-gave. Øv, siger Pelle Emil Hebsgaard, 29.

 

Foto: Peter Hauerbach


Helikopter fra kæresten
– Den værste gave, jeg har fået, var en fjernstyret helikopter, som jeg fik af en kæreste engang. Jeg havde på ingen måde ønsket mig den, så min nevø fik den med det samme. Og jeg havde endda købt en ret dyr gave til hende, forklarer Paw Henriksen, 42.
 

Foto: James Thisted


Hader julegaver
– Jeg tror ikke, at jeg på den måde har fået en julegave, som jeg synes, er den værste. Jeg er ikke så vild med at få gaver i det hele taget. Jeg bliver altid lidt utilpas. Jeg elsker til gengæld at give, lyder det fra sangfuglen Mette Lindberg, 33.
 

Foto: James Alexander Thisted

Tre i træk
– Min værste gave er faktisk en god gave. Problemet er bare, at jeg fik den tre gange i træk af de samme givere – til jul, til min fødselsdag og så igen til jul. Heldigvis var det en god parfume, men jeg synes godt, man kan bruge fantasien lidt, mener danseren Frederik Nonnemann, 26.

LÆS OGSÅ: Husker du Jesus fra ‘Jesus og Josefine’? Her er han i dag
LÆS OGSÅ: Anders og Torben: Sådan holder vi jul