WOW! Afslører vildt beløb

Nu er den omfattende indsamling slut, og Martin Johannes Larsen kan afsløre, hvor mange familier der får glæde af det store beløb.

Martin Johannes Larsen har brugt den seneste måned på at samle penge ind til at gøre den kolde juletid lidt varmere for udsatte børnefamilier i Danmark.

LÆS OGSÅ: 'Bachelorette'-duo afslører vildt datingeventyr

Gennem adventskalenderen 'Martins Julepatrulje' har han samlet ind Røde Kors' julehjælp, og alverdens forskellige ting har været på højkant for at få beløbet skudt så højt op som muligt.

Blandt andet lovede han at klippe sin mullet på tv, hvis han nåede et hvis beløb, og han har haft forskellige ting på auktion, blandt andet en times personlig pifte-workshop med tv-personligheden.

På auktionen har også været Sarah Grünewalds kjole fra 'Vild med dans' designet af Søren Le Schmidt, en signeret og matchworn Manchester United-trøje fra Christian Eriksen og Victor Axelsens matchworn trøje og ketcher.

LÆS OGSÅ: Amalie løfter sløret: Julen bliver anderledes

Nu er vi endelig kun én dag fra juleaften, og det betyder også enden på den store indsamling. Derfor afslører tv-værten nu i et opslag på sin Instagram, hvor stort et beløb han fik skrabet sammen.

- 451.130 kr. indsamlet = 501 familier hjulpet. Det er absolut rørende, at I har været så godhjertede i år. Jeg takker af hele mit hjerte, skriver Martin opslaget, hvor han takker både Røde Kors og sin hustru, Sara-Lisa Schuster-Rossel:

- Og selvfølgelig en HELT særlig tak til Sara-Lisa, som har været kæmpe tovholder og sørget for, at projektet kom i mål på så flot vis. Uden dig, ingen indsamling.

LÆS OGSÅ: Gustav Salinas forlader Danmark: Jeg gider ikke juleræset

I opslaget takker han også Rasmus Brohave, Sarah Grünewald, Umut Sakarya og Christopher, der alle har hjulpet med indsamlingen.

LÆS OGSÅ: Thalia sætter ord på jul uden Elvira: Det er uretfærdigt

Du kan selv se opslaget herunder: