WHAT! Anne Laxholm vender tilbage i 'Vild med dans'

Dansedommeren har ikke sagt endegyldigt farvel til programmet endnu.

Siden juni har seerne måttet vænne sig til tanken om, at den kommende sæson af 'Vild med dans' bliver uden Anne Laxholm ved dommerbordet.

LÆS OGSÅ: Soeren Le Schmidt flytter: Et stort projekt

Men det er heldigvis ikke sidste gang, vi har fået dommerveteranen at se i det famøse dansestudie. Hun fortæller nemlig til Billed-Bladet, at hun skal være gæstedommer i semifinalen.

- Det glæder jeg mig meget til. Det bliver dejligt med et gensyn, og jeg er også spændt på at se det nye studie, der er blevet indrettet, fortæller hun til mediet.

Anne Laxholm har været fast inventar i danseprogrammet siden det startede i 2005. Hun besluttede sig dog for, at 2024 måtte blive første år uden hende, fordi hun mente, at nye kræfter skulle til.

- Det har været nogle skønne år, hvor 'Vild med dans'-familien voksede og blev stærkere år for år. Tiden er kommet til, at en ny æra skal indfinde sig, og jeg ønsker alle held og lykke - det bliver spændende at se, hvad den 21. sæson vil byde på, har standarddronningen fortalt i en meddelelse fra TV 2.

LÆS OGSÅ: Jenna og Albert deler nyt om den kommende fødsel: Dét ser jeg mest frem til

Fremover må Anne Laxholm følge med i programmet fra sit hjem i Rungsted med manden Hans-Henrik, og sammen får de to da sikkert stadig sat ord på amatørdansernes præstationer, da de sammen var de første danske verdensmestre i standarddans.

LÆS OGSÅ: Janni og Jeppe har familiens opbakning