SE BILLEDERNE: 'Robinson'-stjerne har født

Efter en hård start på livet som forældre, kan Sine og Larle nu endelig nyde at være en lille familie.

Efter en lang kamp og en lang ventetid er Sine Kromann fra 'Robinson Ekspeditionen' og hendes kæreste Larle endelig blevet forældre for første gang. Det fortæller Sine i et opslag på Instagram.

LÆS OGSÅ: Sarah Grünewald afslører: 'Vild med dans'-afløser er fundet

- For syv dage siden kom en lille ny fyr til verdenen på Svendborg sygehus, med havudsigt, verdens sødeste jordemødre og med hjælp fra verdens bedste daddy. Vi havde en lidt hård start, men efter en ambulancetur til Odense og et par dage på OUH er vi landet og alle har det godt, skriver Sine.

Sønnen kom altså til verden lørdag d. 29. juni, og nederst i artiklen kan man se de første billeder af ham, som Sine har delt på sin Instagram. Sine har ikke ønsket at fortælle mere om fødslen og den hårde start på nuværende tidspunkt, da de lige selv skal sluge oplevelsen.

LÆS OGSÅ: Jenna og Albert taler ud om aldersforskellen

Sine og hendes forlovede har kæmpet for at få børn længe. Parret havde planlagt at starte fertilitetsbehandling, efter Sine vendte hjem fra 'Robinson', der blev optaget i sommeren 2022, men måtte udskyde, fordi den hårde tid på øen havde påvirket både hendes menstruationscyklus og overskud.

LÆS OGSÅ: Brød reglerne i 'Bachelorette': Fik tæt relation bag om kameraet

Derfor kunne de først starte i fertilitetsbehandling i starten af januar sidste år, og i december kunne Sine så fortælle den glædelige nyhed om, at behandlingen havde båret frugt.