Mie forklarer: Derfor viser hun ikke sin søns ansigt

Mie Fitness blev mor den 24. juni.

Mie Fitness, der er kendt fra 'Robinson Ekspeditionen', er blevet mor for anden gang den 24. juni, og selvom det er under en uge siden, hun fik kejsersnit, så er hun allerede tilbage på arbejde som online coach.

LÆS OGSÅ: Gustavs åndehul: Ro og bølgeskvulp

På sine sociale medier deler hun ligeledes ud af den babylykke, hun er i, men hun har endnu ikke delt sin søns ansigt, og det er der en grund til.

- Der er en del, der spørger, hvorfor jeg sætter noget over Lukas ansigt, og det kan jeg godt forstå, man undrer sig over, men det var faktisk ikke meningen, jeg ville have postet de billeder, jeg gjorde, men fordi der allerede var et medie, der havde fået fingre i billederne og havde postet dem, så derfor tænkte jeg, jeg selv kunne poste dem, men det var faktisk noget, jeg rigtig gerne ville have ventet med at gøre, forklarer Mie i en story på Instagram.

Mie har trænet helt frem til sin graviditet, men har nu ikke trænet i en uge grundet kejsersnit, og det kan hun allerede mærke.

- Jeg har fået mega ondt i ryggen. Jeg føler mig gammel. Jeg tror, jeg har fået det, fordi jeg plejer at træne, og nu har jeg ikke træner, så den er sygt øm. Nøj hvor jeg glæder mig til at komme tilbage til min træning, forklarer Mie.

LÆS OGSÅ: Forud for EM-kamp: Sender rørende gave til alle nyfødte