Foto: Henrik R. Petersen

Melder fra på vigtig dag: Jeg er nedlagt

Den store dag bliver bestemt ikke som planlagt for Kessler-parret.

Mikkel Kessler og hans hustru Lea Kessler skal i dag holde bogreception. De er begge to nemlig aktuelle med hver deres bøger. 

LÆS OGSÅ: Husker du Geggos vilde år? Pink hår og sidecut

Den 45-årige bokser har netop udgivet selvbiografien "Mikkel Kessler - Uden parader", der ærligt og sårbart tager læserne tættere på ham og hans familie - blandt andet beskriver han i bogen rørende detaljer fra sin mors død. Tidligere på året udgav Lea kærlighedsromanen "Hvem fanden er Alice?". 

Artiklen fortsætter under videoen. 

Men dén bogreception bliver altså uden en af hovedpersonerne. 

35-årige Lea, der er gravid med parrets fjerde barn, er nemlig blevet syg. Det skriver hun i en story på sin Instagram-profil.

- Mikkel og jeg skulle have holdt fælles bogreception for vores nye bøger her til formiddag, som jeg virkelig har glædet mig til. Men jeg er nedlagt, og er beordret i seng for at passe på mig selv og vores baby. Øv, øv, øv, skriver hun.

LÆS OGSÅ: Stephania Potalivio deler glædelig nyhed med et ord: ENDELIG

Lea og Mikkel venter denne gang en pige. Parret har i forvejen sønnen Helios fra 2019, datteren Rosa-Lia fra 2015 og sønnen Romeo fra 2013. Tidligere på året fortalte Lea vemodigt, at dette bliver den sidste graviditet.