Premiere på filmen Pigen der fortalte billederr"

Kaya Brüels hyldest til mor: Rørende sange

– Det er meget rørende for mig at arbejde med sangene, og det åbner et helt særligt sted i mig og forbinder mig til min mor, selvom det er 12 år siden, at hun gik bort, fortalte sangeren blandt andet til HER&NU.

Et stor antal kendte havde fundet vej til den røde løber, da der var premiere på Lone Scherfigs nye film 'Pigen der fortalte film' i Grand Teatret i København i sidste uge.

En af dem var Kaya Brüel, der holdt en pause fra studiet, hvor hun er ved at indspille musik til en kommende turné.

LÆS OGSÅ: Sød detalje i fælles hjem: Anders og Emilie har foreviget deres kærlighed

Artiklen fortsætter under videoen...

– Jeg mistede for nylig min moster, men inden da fik jeg hendes velsignelse til at indspille hendes og min mors sange. Det gør jeg for at hylde hende og min mor, fortalte den 51-årige sangerinde, der er datter af Sanne Brüel, som i 70'erne havde bandet 'Jomfru Ane Band' med sin tvillingesøster, Rebecca Brüel.

– Jeg lå på sofaen, da de indspillede sangene. Jeg var med i studiet, fra jeg var helt lille, så jeg føler, at det er en del af mit DNA, forklarede Kaya og fortsatte:

– Det er meget rørende for mig at arbejde med sangene, og det åbner et helt særligt sted i mig og forbinder mig til min mor, selvom det er 12 år siden, at hun gik bort.

LÆS OGSÅ: Efter hård kritik: Stor ændring i 'Bachelorette'