Isabella Alberte og Moffe i Go' Aften Danmark

Isabella Albertes store sorg: Moffe er død

Fredag sov Moffe stille ind, mens Isabella Alberte var ved hans side.

Isabella Alberte Hedeager og hendes morfar, Svend Aage Jensen, bedre kendt som Moffe blev landskendte, da de tonede frem med historien om, hvordan Isabella Alberte som 25-årig flyttede sammen med sin morfar. Det blev til en mini-dokumentar på TV 2 Echo, og siden har de to delt livets glæder og sorger.

LÆS OGSÅ: Christian Degn slår fast: To babyer på vej

Imellemtiden er der kommet en kæreste og ikke mindst et oldebarn til, og Moffes hus er blevet skiftet ud med et hus, hvor der var plads til hele familien, og Moffe kunne komme rundt. Isabella Alberte har delt ud af deres liv på sin Instagram, hvor hun har 179.000 følgere.

Den sidste tid er det dog gået ned ad bakke for Moffe, som i år rundede 99 år, og nu er han død. Det fortæller Isabella Alberte i et opslag på Instagram,

LÆS OGSÅ: 'Nybyggerne'-par er blevet gift

- Vores elskede Moffe rejste fredag morgen afsted på sit allersidste eventyr. Han sov stille ind, mens jeg var hos ham. Sorgen er enorm, det samme er taknemmeligheden; over alt det, vi fik, og mere til. Mere end vi turde håbe, men vi vil elske og savne ham noget så inderligt for altid.

Se hele opslaget herunder: