Efter seks forsøg: Endelig gravid

Det har været en hård kamp at udvide familien, men nu er der lys for enden af tunellen.

Da Ninos Ohara deltog i 'Robinson Ekspeditionen' tilbage i 2021, rejste han blandt andet fra sin gravide kæreste, Elife, som på det tidspunkt var syv måneder henne i sin graviditet. 6. september 2021 blev de to så forældre for første gang, da datteren Elia kom til verden.

LÆS OGSÅ: Valgte Signe fra i 'Landmand søger kærlighed': Nu ses de igen

Siden da har de haft et brændende ønske om at udvide familien og gøre Elia til storesøster. Året efter delte parret den hjerteskærende nyhed, at de havde mistet en ufødt baby i uge 11, men det blev desværre starten på en trist spiral, som Ninos og Elife har befundet sig i lige siden.

I februar fortalte de således, at de havde mistet en baby for fjerde gang. Men nu er det endelig vendt for dem. I et opslag på Instagram afslører de nemlig, at Elia nu skal være storesøster.

LÆS OGSÅ: Lotte: Amalie skylder ikke nogen noget, men...

- 6 gang er lykkens gang - endelig skal jeg være storesøster, skriver de til et billede af Elia med en række scanningsbilleder. Overfor Realityportalen / HER&NU uddyber Ninos.

- Hun er 3 mdr henne i næste uge. Kønnet er endnu uvist. Elia er glad og kysser mors mave hver morgen, fortæller han med et smil og fortsætter:

- Det har som sagt været sindssygt hårdt, for det at tabe gentagne gange er uforståeligt overfor folk, der ikke har prøvet det før, men endnu hårde at stå på sidelinjen og se sin kæreste gå igennem flere spontane aborter, og man intet kan gøre, det nok det hårdeste. Men vi er ved godt mod, og vi glæder os blot over, at vores lille baby inde i mors mave har det godt

Se opslager HER.