Baby news: Maria og Michael skal være forældre

Til marts bliver de en familie på tre.

I et opslag på Instagram deler Maria Kronholm, at hun og manden, Michael Sommer, der er kendt fra DR-programmet 'Gift ved første blik' og fra reality-programmet 'Ex on the beach', venter deres første barn sammen.

LÆS OGSÅ: Ups: Irina glemte alt om moderkagen

- Vi har de sidste måneder holdt på det, vi vil kalde “den sødeste hemmelighed”, og vi kan nu endelig afsløre, at vi venter vores første lille baby, skriver Maria i opslaget.

I et interview med HER&NU/Realityportalen fortæller parret, at de glæder sig rigtig meget, og at de har været til den første scanning, som så rigtig fin ud.

Dog kæmper Maria med graviditetsgener.

- Jeg er sygemeldt, fordi jeg primært ligger i sengen. Jeg er virkelig dårlig. Jeg sover næsten hele dagen, fortæller Maria, der går ind i andet trimester i næste uge.

LÆS OGSÅ: 'Årgang 20'-deltager i alvorlig ulykke

Gætter på en pige

Både Michael og Maria gætter på, at der gemmer sig en lille pige i babybulen. Men når tid er til at få det at vide, skal informationen leveres med manér.

- Vi laver en gender reveal, hvor hesten kommer ud til os, og vi står med ryggen til, og så har den enten blå eller lyserød på. Det er den samme hest, som Michael friede til mig med, og som fulgte mig op ad alteret, da vi blev gift, fortæller Maria og tilføjer:

- Og det var også den samme hest, jeg brugte, da jeg skulle fortælle, at jeg er gravid. Så gav jeg Michael foder og sagde, han skulle give hesten den, og så lå der en graviditetstest i spanden. Så den hest har ligesom været med i alle højdepunkterne, så vi synes, det kunne være så sødt, hvis den også lige er med der.

Foruden Maria er gravid, er også to af parrets heste med føl, så der bliver nok lykke at se til i det nye år.

Michael og Maria venter deres første barn
Michael og Maria venter deres første barn

LÆS OGSÅ: Vigtigt møde med Mette Frederiksen: Vi har kæmpet i syv år