Afslører barnets navn

Det er svært ikke at lade tankerne flyve hen til en Disney-film, når Tilde siger sønnens navn.

Onsdag den 21. juni blev Tilde Wexøe Munkholm, som deltog i 'Den store bagedyst' i 2021, endelig mor efter en lang graviditet. Hun endte nemlig med at gå flere uger over tid.

LÆS OGSÅ: Blachman afslører: Havde det svært med damerne

Efterfølgende har hun og manden Thomas Gregersen nydt babyboblen, men nu er der nyt fra den lille familie. På sin Instagram afslører Tilde nemlig, hvad deres søn skal hedde.

LÆS OGSÅ: 'Årgang 0'-stjerne færdig med uddannelse

- Olaf - min lille charmetrold, skriver hun til et billede af en meget veltilfreds lille fyr, der ligger og smiler i søvne.

Tildes mange følgere falder da også pladask for Olafs charme og flere bemærker, at de kommer til at tænke på 'Frost', når de hører navnet Olaf. Her er det den sjove snemand, der hedder Olaf, og derfor er der da også flere små danske børn, der siden 2013, hvor den første film udkom, har fået navnet Olaf.

LÆS OGSÅ: Saszeline afslører bryllupsplaner

Men selvom navnet har fået en renæssance indenfor de seneste ti år, skal Olaf nok ikke forvente at møde mange jævnaldrende navnebrødre. Sidste år slog navnet rekord og, og her blev 8 nyfødte børn døbt Olaf, så Tildes lille charmetrold bliver del af en mindre skare på blot 538 danskere, der bærer navnet Olaf.