Kendte kvinder: Her er vores mode-kiksere

I dag har de styr på stilen, men sådan har det ikke altid været, hvis man går tilbage i tiden.

Af Ritzau - 12. august 2016 kl. 16:45

Selv om de danske kendiskvinder på de røde løbere under denne uges Copenhagen Fashion Week har vist sig fra deres mest stilbevidste side, så har de alle i deres fortid begået nogle modebrølere, som de ser tåkrummende tilbage på.
– Det var egentlig mest make-up-brølere, jeg begik. Tyk eyeliner og brun læbestift med glimmer. Den fik hele armen, afslører den tidligere ‘Vild med dans’-danserinde Claudia Rex.
Hun kan dog ikke undsige sig, at hun også fortryder sin Spice Girls-periode.
– Jeg havde mavebluse på om vinteren, touperet hår og buffalosko. Det er jo altid i ens ungdom, at man ser ud ad Pommern til, siger hun.
LÆS OGSÅ: Lina Rafn fylder 40 år: Ikke flere børn til mig
Spice Girls hittede
Også tv-vært og arkitekt Eva Harlou tænker med gru tilbage på Spice Girls-perioden. Hun har altid været med på modetendenserne og kalder sig selv mode-modig.
– Jeg dyrkede aldrig rigtig Spice Girls ud over skoene. De var smarte, men jeg vil aldrig gå med dem igen, siger hun.
Tv-værten Camilla Ottesen gik også i de famøse buffalostøvler, men det var ikke på grund af powerpigerne, der blandt andet står bag hittet “Wannabe”:
– Jeg var mere inspireret af technomiljøet. Foruden buffalostøvlerne gik jeg i falsk pels i neonfarver og sølvbukser, lyder det fra en grinende Camilla Ottesen.
Se billeder fra modeugen øverst i galleriet.
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.