Kunne Ida huske Jasmin? Nu forklarer hun hele situationen

Ida havde handlet anderledes, hvis hun kunne huske Jasmin.

Af Rikke Lynge - 8. juni 2021 kl. 20:00

Ida-Marie Sørensen er ny gæst i dagens afsnit af ‘Paradise Hotel’ på Viaplay og Viafree. Ida-Marie, der i programmet blot omtales Ida, kommer ind på hotellet med en meget stor magt. Det er nemlig op til hende at lave nye par og sætte en gæst på solo. Hun må sammensætte parrene på kryds af køn.

Selv sætter hun sig sammen med Mathias Hjort, som tidligere har medvirket i ‘Paradise Hotel’. Ida formår at blande posen rigtig godt, og kun Lucas og Klaudia kommer til at stå, som de gjorde før, mens Jasmin ryger på solo. Den beslutning er Jasmin dog uforstående overfor, da hun kender Ida hjemmefra, men det husker Ida ikke.

– Det passer 100%, at jeg ikke kunne huske Jasmin. Jeg er rigtig dårlig til at huske ansigter. Hvis jeg havde kunne huske hende, havde jeg nok også grebet det lidt anderledes an fra start. Jeg var meget lille, sidst jeg så hende, men da hun fortalte mig om hendes kendskab til min moster, vidste jeg godt, at vi havde været sammen som yngre, fortæller Ida til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: AV AV AV: ‘Paradise’-hunk i stor ulykke

I dagens nye afsnit kan man se Ida-Marie Sørensen tjekke ind på hotellet. (Foto: TV3)

LÆS OGSÅ: Elvira afslører: Mødte kæresten fra Dubai for flere år siden

Hvis Ida kunne genkende Jasmin, så havde hun handlet anderledes.

– Hvis jeg vidste, jeg kendte hende, havde jeg nok taget et andet valg, men ligemeget hvem det var, jeg satte på solo, tænker jeg, at der ville komme en reaktion. Det er aldrig sjovt at være på solo, forklarer Ida fortsat.

LÆS OGSÅ: Kyssede på ‘Paradise’: Sådan udviklede det sig i Danmark

Ida kan dog også godt se det fra Jasmins side.

– Jeg kan godt forstå Jasmins reaktion, da hun kan huske mig, og hun er overbevist om, at det er gengældt. Men der var jo en, som jeg skulle sætte på solo, og det blev desværre hende, forklarer Ida, som i programmet fortæller, at hun satte Jasmin på solo grundet hendes udseende, men hun havde da også kønnet med i overvejelserne til den beslutning.

– Jeg valgte Jasmin, da jeg gerne ville have en pige på solo. Jeg havde ikke mødt nogle af pigerne, så at det lige blev hende, som jeg åbenbart havde kendskab til, var selvfølgelig ærgerligt, forklarer Ida.

LÆS OGSÅ: Nu skal Linse møde sin nye kæreste for første gang

God start

Ida er glad for den måde, hun tjekkede ind på hotellet på, også selvom der skulle træffes nogle store beslutninger.

– Jeg synes, det var en superfed måde at tjekke ind på, da jeg havde stor indflydelse fra start. Jeg var selvfølgelig også lidt nervøs for at se de andres reaktioner, når jeg tjekkede ind, for jeg kendte jo slet ikke til deres relationer og grupper inden, forklarer Ida til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Lyver ung mor om søns sygdom?

Selvom Ida blev godt taget imod, så kunne hun også mærke lidt mere påtrængende interesse.

– De andre tog rigtig godt imod mig, de er så søde, men man kunne godt mærke, at spillet var i gang, og de alle ville bruge mig til deres fordel, fortæller Ida.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Camilla afslører den virkelige grund: Derfor gik vi fra hinanden