Kendt tv-vært tvunget til aflysning: Kvæstet i slemt styrt

Den kendte vært var tvunget til at aflyse programmet for første gang.

Af Maria Lützen - 15. september 2018 kl. 9:55

I hele 15 år har DR-vært Mads Steffensen, 48, og hans panel af kendte gæster hver uge diskuteret dilemmaer fra larmende naboer til arvestrid i ’Mads og Monopolet’. Men lørdag i sidste uge måtte det populære program aflyses. For første gang i programmets historie var Mads Steffensen nemlig ukampdygtig.
– Forleden ramte jeg en kantsten lidt skævt, da jeg var ude at cykle og fløj ud over styret. Jeg har brækket kravebenet og to ribben, og jeg dulmer smerterne med piller og lidt morfin, skrev han på Instagram.
LÆS OGSÅ: Dansk tv-stjerne kvæstet i uheld
LÆS OGSÅ: Derfor er Karsten Ree slet ikke med i den nye sæson af ‘Forsidefruer’
Mads Christensen, Mads Langer og Pernille Rosenkrantz-Theil skulle have siddet i panelet, men de trofaste lyttere fik i stedet lov at høre et ældre program, optaget på Vejle Musikteater, med Jan Gintberg, Ida Auken og Søren Rasted.
Allerede i dag, lørdag, satser Mads Steffensen på at være tilbage ved mikrofonen.
– Jeg lover, at jeg også snart er tilbage i topform – satser på comeback allerede næste lørdag – dog med armen i slynge. Jeg skal bare lige restituere et par dage mere, lyder det fra værten.
LÆS OGSÅ: Amalie overvejer at droppe ‘Forsidefruer’: Jeg føler mig trådt på
LÆS OGSÅ: CHOK: Politiundersøgelse fik TV3 til at droppe ‘Paradise’-program

 

Vis dette opslag på Instagram

 

I torsdags var det præcis 15 år siden, jeg første gang lavede Mads & Monopolet. Jeg har ikke misset et eneste program i 15 år. Men det gør jeg altså i dag. Forleden ramte jeg en kantsten lidt skævt, da jeg var ude at cykle og fløj ud over styret. Jeg har brækket kravebenet og to ribben, og jeg dulmer smerterne med piller og lidt morfin. Min producer Louise har fundet et af vores bedste programmer frem, som I kan genhøre i stedet. Faktisk det mest lyttede i Monopolets 15-årige historie, det er fra dengang vi besøgte Vejle Musikteater og Gintberg, Ida Auken og Rasted var i absolut topform. Jeg lover, at jeg også snart er tilbage i topform – satser på comeback allerede næste lørdag – dog med armen i slynge. Jeg skal bare lige restituere et par dage mere. God lørdag til alle Kh Mads ????⭐??‍♀️

Et opslag delt af Mads Steffensen (@madsstef) den


LÆS OGSÅ: Janni: ‘Forsidefruer’ ville ikke eksistere uden drama
LÆS OGSÅ: Kold luft mellem Tina Lund og Sarah Louise fra ‘Forsidefruer’