Kendt sangerinde gravid for første gang

Det går efter alt at dømme godt for sangerinden Kelly Rowland for tiden, der nu er gravid.

Af Newspaq - 11. juni 2014 kl. 18:50

Tidligere i år giftede Kelly Rowland sig med sin manager Tim Witherspoon, og nu skal parret med stor sandsynlighed have deres første barn sammen. I hvert fald har den tidligere Destinys Child-stjerne lagt et billede på Instagram, hvor superstjernen mere end antyder, at hun er gravid.
– Jeg kommer til at spille smart ligesom min far, skriver Rowland til billedet, der forestiller et par meget små børnesko, som står ved siden af et par store herresko.
Uanset om det nye medlem af familien kommer til at “spille smart som sin far”, er det Rowland og Witherspoons første barn.
LÆS OGSÅ: Stine Kronborg taler ud om forhold til René Dif
Usikkerhed omkring nyt album
Detaljerne omkring graviditeten er endnu uklare, og det er derfor heller ikke til at sige med sikkerhed, hvad det kommer til at betyde for færdiggørelsen af sangerindens nye album, som hun ellers lader til at lægge mange kræfter i.
– Jeg er stadig i den begyndende fase i forhold til pladen. Vi er ved det punkt, hvor sangskriverne, producerne og jeg selv er ved at finde ud af, hvordan det hele skal foregå. Og vi er alle sammen meget spændte. Vi prøver en masse forskellige ting af, og det er en fantastisk start, sagde Rowland i april til Billboard Magazine.
Det nye album kommer til at blive sangerindens femte soloalbum.
LÆS OGSÅ: Grand prix-darling: Derfor falder jeg kun for ældre mænd
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.