Kendt realitybabe indtager ny sæson ‘Ex on the Beach’

Det er ikke første gang, at Sandra tjekker ind som single i et realityprogram, hvor der ikke er mangel på hverken hede flirts eller drama.

Af Caroline Grønne Wigdal - 9. august 2021 kl. 12:00

Når det den 15. august går løs med en ny sæson ‘Ex on the Beach’, vil en af pigerne blandt de første deltagere helt sikkert virke velkendt. Den 21-årige Sandra Bischof har nemlig før medvirket i et realityprogram.

Da man sidste år kunne følge med i ‘Singletown’, var hun en af de piger, som Teitur Skoubo var på en romantisk badedate med i Nordhavn. Dengang førte det ikke til mere end en date mellem de to, men nu forsøger Sandra sig altså endnu engang med at finde kærligheden i et realityprogram.

LÆS OGSÅ: Oliver Bjerrehuus om kæresten: Hun giver mig ro

Det er nu ikke kun i håbet om at finde sin eneste ene, at hun har valgt at tilmelde sig ‘Ex on the Beach’.

Artiklen fortsættes under billedet…

(‘Singletown’ blev vist på Discovery+ i efteråret 2020. Foto: Discovery Networks Denmark.)

– Jeg har selv meldt mig til, og det har jeg egentlig i bund og grund, fordi jeg gerne vil have en fed oplevelse med en masse nye mennesker. Jeg er meget udadvendt, så hvis jeg kan få den her oplevelse med helt nye ansigter, vil det være fedt. Men egentlig også for at lære mig selv bedre at kende og komme ud i nogle uventede situationer. Og måske finde kærligheden, hvis den er der, siger Sandra til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Christian Degns hede kærlighedsferie

Hun kommer fra Vallensbæk, hvor hun arbejder i en daginstitution. Men det liv har hun altså sat på pause for at rejse til Gran Canaria og have en fest i den luksuriøse villa.

Sandra ved godt, hvad der skal til, for at hun bliver ramt af Amors pil, for hun ved præcis, hvilken type hun falder for.

LÆS OGSÅ: Ung mor har fået fedmeoperation

– Han går op i sin krop, sin træning og sit udseende. Og han må rigtig gerne have et pænt smil og et glimt i øjet. For mig er det også et kæmpe turn on, hvis han er udadvendt og hviler i sig selv. Det kan man hurtig mærke, om han gør – han skal turde snakke om tingene, så man ikke skal i gang med den helt store gætteleg, forklarer hun.

Om lige netop den fyr er at finde i villaen, vil tiden vise, når ‘Ex on the Beach’ om kort tid får premiere.

LÆS OGSÅ: Dyrlunds tragiske død: Familien i dyb sorg

Der er premiere på ‘Ex on the Beach’ 6 den 15. august på Discovery+.

Læs mere om