Kendt realitystjerne: Jeg har altid kæmpet med fordomme - Her & Nu

Kendt realitystjerne: Jeg har altid kæmpet med fordomme

I dag er hun en ægte ‘bosslady’, men rejsen dertil har været lang og barsk og budt på et hav af fordomme.

Af Lotte Knudsen - 13. september 2020 kl. 12:55

Irina Olsen karriere har budt på lidt af hvert. I hendes unge dage var hun professionel skøjteprinsesse i Ukraine, og i Danmark gjorde hun sig første gang bemærket som realitystjerne i programmerne ‘Fristet’, og senere i ‘Mig og min mor’ og ‘Divaer i junglen’.

LÆS OGSÅ: Türker anklaget for voldtægt: Jeg er i chok

Siden da har hun vendt sin karriere 180 grader på hovedet og satset på et liv som beautyblogger med eget makeupbrand. Tiden som realitystjerne har dog sat sit præg på hendes image, og hun har kæmpet for at slippe af med de mange fordomme.

– Nu kommer jeg ud med den her bog, og jeg har haft en lang rejse. Der har været mange fordomme, som jeg har kæmpet imod. Jeg har sort hår, en stor vulgær barm, en bimbo, blank, en realitydulle. Jeg har haft sex på TV og meget andet, fortæller Irina Olsen i det nyeste afsnit af ‘The Olsens’ på Dplay.

LÆS OGSÅ: Trist nyhed fra ‘The Kardashians’

Irina Olsens bog hedder ‘Irina – jeg rejser mig hver gang’, og som titlen indikerer, fortæller hun i bogen om, hvordan hun gang på gang har modbevidst folks fordomme.

Artiklen fortsætter under billedet.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

UDE 29.10.20 Mange hårde fald kan gøre os til fightere, som aldrig bliver liggende… (forudbestilling via LINK I BIO)

Et opslag delt af IRINA OLSEN (@irinathediva) den

Missionen med bogen er at inspirere andre og give andre en at relatere til.

– Det er enormt vigtigt for mig, at folk føler, at de kan bruge bogens indhold til noget, fortæller Irina i det nyeste afsnit af ‘The Olsens’ på Dplay.

LÆS OGSÅ: CHOK: Reality-stjerne i smertehelvede grundet fejloperation

Se klippet herunder, hvor Irina gør sig klar til at få taget forsidebilledet til bogen, og hvor hun fortæller om bogens indhold.

Læs mere om