Kendt radiovært raser over ‘Vild med dans’-deltagers exit

Han har været vidne til, hvor meget Nicolas Kawamura er gået ind i dansekonkurrencen med ild og sjæl. Nu er han rasende, fordi det ikke gav pote.

Af Linnea Thorseth - 19. september 2022 kl. 12:38

Dommerne har meget at sige i TV 2’s populære dansekonkurrence ‘Vild med dans’, som lige nu bliver sendt live hver fredag i bedste sende tid. Men når det er sagt, så er det altså seerne, som har det sidste ord.

Det blev tydeligt i fredags, da det var Nicholas Kawamura og Karina Frimodt, som på trods af en flot andenplads fra dommerne måtte se sig slået ud allerede i andet liveshow, da de ikke fik nok stemmer fra seerne.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Pelle Peter Jencel raser over Nicolas Kawamura exit i ‘Vild med dans’. 

LÆS OGSÅ: Debut i ‘Vild med dans’: Glad, tilfreds og lettet

Nu udtaler Nicolas’ ven og kollega sig omkring exiten.

– Jeg er rasende over, at Nicholas røg ud som den første i ‘Vild med dans’, lyder det fra en svært utilfreds Pelle Peter Jenzel, da HER&NU taler med ham til ‘Lauritzen-prisen’ 2022.

LÆS OGSÅ: Esben Dalgaard stopper sin kræftbehandling

“Jeg blev bare så ked af det”

Ifølge Pelle Peter har de to været kompagnoner de sidste 15 år. Det gør specielt ondt på den 36-årige tv-vært, fordi han ved, hvor meget konkurrencen har betydet for ham.

– Det er en af mine allerbedste venner. Han var en af de absolut bedste deltagere i år, og jeg ved hvor sindssygt intenst, Nico er gået ind i det her. Nico fløj hjem fra Italien for at træne og tilbage igen. Han er gået ind i det her med liv og sjæl, fortæller Pelle Peter og fortsætter:

– Når Nico gør noget, gør han det fuldt ud, så jeg blev bare så ked af, at han røg ud. Jeg føler ikke, der er blevet talt nok om det, afslutter han.

LÆS OGSÅ: Leif har ikke kontakt til sin datter: Jeg savner hende

Maria og Pelle Peter var til ‘Lauritzen-prisen’ 2022 for at støtte Marias lillesøster Matilde Azel, som modtag ‘I Believe in You’-prisen.