Kendt komiker med i ‘Vild med dans’

Den danske komiker og entertainer er vant til at stå på en scene, men han føler sig på ingen måde tilpas med, at han nu skal danse for øjnene af hele Danmark.

Af Caroline Grønne Wigdal - 12. august 2021 kl. 7:00

Inden længe åbner hele Danmarks dansegulv, når der den 10. september er premiere på endnu en sæson ‘Vild med dans’. Det er sæson nummer 18, der i efteråret blændes op for, og nu afsløres endnu et navn på en kendt dansker, der har kridtet danseskoene og sagt ja til en udfordring.

Som nydanser i år vil vi se den 69-årige komiker, skuespiller og tidligere politiker Jacob Haugaard. Han træder bestemt ud af sin comfort zone ved at sige ja til at medvirke i det populære underholdningsprogram.

LÆS OGSÅ: CHOK! Kendispar skal skilles

– Hvis jeg skal være helt ærlig, så er jeg faktisk lidt beklemt ved at skulle til at ud og danse, da det er noget, jeg absolut ikke har gjort ret meget ved i mit liv. Jeg er meget spændt på det, og jeg kan selvfølgelig godt lide kostumer og fine sko og et fantastisk orkester, men jeg er godt nok ikke helt tryg ved det, siger Jacob Haugaard om det festlige efterår, han går i møde.

Artiklen fortsættes under billedet…

Jacob Haugaard. (Foto: Mathias Peldrup Gade/TV 2)

Han fortsætter:

– Men hvor intet vover, intet vinder – og at vove er at miste fodfæste en stund. Ikke at vove er at miste sig selv.

LÆS OGSÅ: Remee gav ‘X Factor’-produktionen et ultimatum

Jacob Haugaard har i den grad gjort sig bemærket på den danske underholdningsscene, og han er blandt andet kendt fra komikerduoen ‘Finn & Jacob’ samt flere reklamefilm for Tuborg Squash. Derudover har han medvirket i flere danske film og i en årrække været aktiv i dansk politik, hvor han blandt andet lovede medvind på cykelstierne og bedre vejr til danskerne.

Nu springer han så ud i noget helt nyt, når han i år bliver en af de 12 nydansere, der skal medvirke i ‘Vild med dans’ 2021.

‘Vild med dans’ har premiere 10. september klokken 20.00 på TV 2 og TV 2 PLAY.

LÆS OGSÅ: ‘Sommerdrømme’-deltager jubler: Skal være ny TV 2-vært

Læs mere om