Kendt komiker i livsfare efter ulykke

Skuespilleren og komikeren Tracy Morgan var natten til søndag amerikansk tid indblandet i en voldsom trafikulykke.

Af Newspaq - 8. juni 2014 kl. 18:00

Seks personer befandt sig i en limousine, som natten til søndag amerikansk tid var indblandet i en voldsom trafikulykke. I blandt dem var skuespilleren og komikeren Tracy Morgan, skriver Reuters.
Den 45-årige skuespiller, som er kendt for sin rolle i den prisvindende tv-serie “30 Rock”, er blevet indlagt på intensivafdelingen på et hospital i New Jersey.
– Hans familie er nu hos ham, og han er i kyndige hænder. Vi forventer ikke, at hans tilstand vil udvikle sig yderligere i dag, siger talsmand for skuespilleren, Lewis Kay, i en pressemeddelelse.
LÆS OGSÅ: Oscar-vinder laver sjov med paparazzi-foto
En dræbt
Den 63-årige komiker James McNair blev dræbt i trafikulykken, oplyser politiet. Yderligere tre personer er indlagt i kritisk tilstand, mens en person er uden for livsfare, fortæller hospitalets talsmand Peter Haigney.
De seks personer i limousinen var en del af standup-turnéen “Turn it Funny” og havde optrådt i byen Dover på et kasino fredag aften.
De foreløbige undersøgelser viser, at en lastbil ramte limousinen kort efter klokken et om natten amerikansk tid. Efterfølgende blev flere køretøjer indblandet, og limousinen endte på siden.
Ulykken undersøges fortsat af myndighederne.
LÆS OGSÅ: Filmstjerne betaler vild overpris for snack
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.