Kendismægler har fået konstateret kræft

Den karismatiske mægler Jan Fog tager sin kræftsygdom med ophøjet pande.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 12. marts 2014 kl. 12:45

Kendismægleren Jan Fog, kendt fra TV 2-programmet ‘Liebhaverne’, fik før jul foretaget en masse prøver, da han følte sig sløj og dårlig til pas.
Og prøverne viste desværre, at Jan Fog var blevet ramt af kronisk lymfatisk leukæmi, det skriver HER&NU.
– Selvfølgelig er det ikke særlig sjovt at få at vide, at man har fået kræft, men det er ikke noget, der spolerer mit liv. Jeg har ikke på noget tidspunkt været indlagt. Jeg er i medicinsk behandling, så ingen kemoterapi, hvor man mister håret eller noget, siger Jan Fog til HER&NU. 
LÆS OGSÅ: Mascha køber ny dobbeltseng med dame- og mandeside
Det skal ikke styre mit liv
Jan Fog, der fyldte 65 i januar, vil dog ikke lade sygdommen styre sit liv, han holder humøret og fanen højt, og vil fortsætte med at sælge liebhavervillaer.
– Da lægen sagde at jeg lige skulle vente, fordi der kom nogle flere prøveresultater, sagde jeg, at det havde jeg ikke tid til, og om vi ikke bare kunne ringe sammen, for jeg havde nogle møder, jeg skulle til, fortæller Jan Fog til ugebladet.
LÆS OGSÅ: Par fra ‘Luksusfælden’: Vi føler os snydt af TV3
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.