Kendiskok er blevet mor for første gang

Tv-kokken Dak Wichangoen fødte fredag hendes og kæresten Anders’ første barn.

Af Lykke Buhl - 12. april 2021 kl. 14:37

‘MasterChef’-dommer og Michelin-kok Dak Wichangoen, 34, er blevet mor til en lille pige, der har fået navnet Lily Gjørtler Wichangoen.

LÆS OGSÅ: Det så du ikke på tv: Derfor vandt Thalia ikke ‘Stjerner i trøjen’

Fredag morgen d. 9. april kl. 6.30 fødte Dak nemlig hendes og kæresten, danseskoledirektøren Anders Gjørtler Jensens, 30, første barn på Skejby Sygehus.

– Lily valgte at komme til verden den 9. april kl. 6.30, 11 dage før termins datoen. (Ja, hun vil selv bestemme, gad vide hvor hun har det fra?) Med en kampvægt på lidt over 2500 gram. Det var en sej kamp på trods af hendes størrelse at få hende til verden, men alt endte godt. Anders var en fantastisk støtte, skriver Dak på sine sociale medier ledsaget af et sødt billede af den nyfødte datter.

Herunder kan du se nyfødte Lily

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Dak (@dak.wichangoen)

LÆS OGSÅ: AD! Philip serverer tre anretninger af Simones moderkage

Lige flyttet sammen

Også Anders, 30, deler den glædelige nyhed på sine sociale medier.

– Ikke nok med, at jeg er betingelsesløst forelsket i vores nye lille barn, så har hun også verdens absolut sejeste mor, som jeg kommer til at stå i gæld til resten af mig liv! Jeg elsker dig, Dak, og glæder mig til alt i vores lille liv, lyder de søde ord fra den nybagte far.

LÆS OGSÅ: ‘MasterChef’-vinder er blevet mor

34-årige Dak og 30-årige Anders har dannet par de sidste tre år, og da Dak gik på barsel med deres datter d. 1. februar, brugte parret anledningen til at flytte sammen for første gang i en lejlighed i Aarhus.

Parret har tidligere haft et langdistanceforhold, da Anders er administrerende direktør for den aarhusianske danseskole VM Dans, mens Dak er køkkenchef på den københavnske Michelin-restaurant Kiin Kiin. Dak ved derfor ikke, om hun vender tilbage som køkkenchef efter sin barsel, har hun tidligere fortalt.

LÆS OGSÅ: Vidste du det? Dak afslører fortid med Jesper Koch

Læs mere om