Dennis Knudsen stoppede chokoladetyv og fik bank

Dennis Knudsens detektivforsøg endte med en røvfuld på Strøget

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 5. marts 2016 kl. 19:53

Kendisfrisøren Dennis Knudsen har stået for både hår og makeup på storfilmen ‘Flaskepost fra P’ om detektiven Carl Mørck. Det ved de fleste, at han er god til, men hvad de færreste nok ved er, at han selv er lidt af en detektiv. Nu løfter han sløret for sit eget mest detektivagtige øjeblik, som dog ikke gik helt selv ustraffet hen.
– Da jeg var meget ung og arbejdede i Chokoland, var der nogen, der stjal chokolade, og jeg holdt øje med dem og løb efter dem. Jeg endte med at få bank på Strøget, afslører han overfor Realityportalen.dk til premieren på ‘Flaskepost fra P’.
Kendisfrisøren var 15 år og arbejdede som opfylder og solgte is. Ude bagved var der et lokale med kighuller, hvorfra han kunne holde øje med kunderne. Og det var på den måde, han opdagede tyvene med hånden i chokoladedåsen.
– Der var jeg detektiv. Det var mig, der opdagede, at de stjal, siger han.
GALLERI: Hede kys til ‘Paradise’-premiere
LÆS OGSÅ: Nicolai om Dennis Knudsen: Vi er stadig ikke kærester
Køb min selvbiografi 
I ‘Flaskepost fra P’ skyller en mange år gammel flaskepost op på stranden og lander i hænderne på detektiverne. Og Dennis Knudsen er ikke i tvivl om, hvad han selv ville skrive, hvis han fik lov til at skrive en flaskepost til fremtidige generationer.
– Så ville jeg skrive, at man skulle købe min selvbiografi, lyder Dennis Knudsens opfordring.
Dennis Knudsen udgav i 2013 biografien ‘Jeg dør kun en gang’, som altså stadig kan findes i landets boghandler, hvis man vil læse flere spændende afsløringer fra kendisfrisørens liv.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Nicolai: Dennis Knudsen gjorde mig fed
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.