Kendisdatter samler formue ind til Ukrainske børn

Pengene vælter ind på den lille pige med det store hjertes indsamling

Af Louise Vilsbøl - 14. marts 2022 kl. 20:27

At tv-personen Thomas Skov Gaardsvigs datter har hjertet på rette sted, kan der vist ikke være nogen tvivl om. Søndag startede hun nemlig en indsamling til fordel for Ukraines børn i form af en vejbod ude foran familiens hjem.

LÆS OGSÅ: Irina om krigen i Ukraine: Jeg har dårlig samvittighed

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Irina fortæller om situationen i Ukraine.

Ellen har startet en indsamling til Ukraine. Hun sælger sine perleplader og vil gerne samle 1000 kr ind.
Jeg har lovet hende at dele hendes indsamling – også selvom man så måske ikke får en perleplade. Men jeg har lagt linket i bioen til Ellens indsamling, skriver hendes far på Instagram, og Ellens mor Emily Bruun skriver på sin Instagram:

LÆS OGSÅ: Jackie presset af produktionen: Jeg valgte det ikke selv

– I går samlede hun 525 ind, ved folk som gik forbi og købte en perleplade af hende. Idag er boden åbnet igen, for hun VIL nå sit mål og er meget spændt på, om hun når det. Vi taler om, hvad man kan hjælpe med for 1000 kroner, og hvorfor det er godt at hjælpe når man kan.

LÆS OGSÅ: Christiane afslører: Sådan friede kæresten

I samarbejde med Røde Kors bliver salget doneret til de nødstedte børn i Ukraine, men hvad der skulle være en lille perlepladebod ved vejen, er pludselig blevet til en stor indsamling for 6-årige Ellen.

I løbet af et døgn har hun nemlig samlet lige knap 50.000 ind på den indsamling, som hendes mor har startet hos Røde Kors, og der tikker hele tiden nye donationer ind fra folk, som ikke behøver at få en perleplade med hjem for at ville støtte Ellens indsamling, som kan findes HER.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-deltager klar som ‘Vild med dans’-vært

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Thomas Skov Gaardsvig (@thomasskov)

Læs mere om