Kendisblogger slår fast: Jeg er en god mor

Realitybaben er træt af folk, der kritiserer hendes evner som mor.

Af Ritzau - 10. maj 2016 kl. 19:25

Mors dag gik ikke ubemærket hen hos realityfænomenet og bloggeren, Irina Olsen, der blandt andet er kendt fra tv-showet ‘Divaer i junglen’.
Irina i chok: Allessias ble var fyldt med blod
Den erfarne blogger fejrede dagen i selskab med sin mor og sin egen datter, og så brugte hun desuden dagen til at tage til genmæle over for de personer, der har kritiseret hende som mor. Det skriver hun på sin blog.
– Tanken om, at andre når hundrede gange mere som mor, end jeg gør som mor, strejfer mig da. Jeg føler ikke, at jeg laver andet end at rydde op hele dagen, og så prøver jeg at presse alt det andet ind i mit oprydningsskema, skriver bloggeren blandt andet og henviser til en debat om hendes rolle som mor, der udspillede sig for et par dage siden på Instagram.
– Jeg er måske ikke en perfekt mor, men jeg synes selv, at jeg er pretty good, slår bloggeren fast.
Irina Olsen, der tidligere var kendt under navnet Irina Babenko, har datteren Allessia sammen med kæresten Morten Brangstrup Olsen, som er dj og går under aliasset “Faustix”.
Irinas store succes: Jeg arbejder konstant!
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.