Lykkelige Anne Glad afslører kønnet

Anne Glad afslører over for Billed-Bladet, at hun og kæresten kender kønnet på deres første fælles barn.

Af Ritzau - 23. maj 2017 kl. 9:20

Hverdagen bliver snart forandret markant for Anne Glad, der er kendt fra tv-programmet “Kender du typen”, når sutteflasker, bleer og sparkedragter flytter ind i hjemmet.

Anne Glad med kæresten Kim.(Foto: Lars E. Andreasen)


Tv-kendissen afslørede tidligere på året, at hun skal være mor for første gang, og nu kender hun og musikerkæresten, Kim Vagn Wagner, kønnet på den lille ny.
Det fortæller hun til Billed-Bladet.
– Vi får en lille dreng. Han sparker på livet løs hver eneste dag, og det er så hyggeligt at kunne mærke, siger Anne Glad til ugebladet.
Den 45-årige livsstilsekspert afslørede i marts over for Billed-Bladet, at hun var i lykkelige omstændigheder.
LÆS OGSÅ: Kongefamilien bruger 42 millioner på privat hjælp
Dengang fortalte Anne Glad, at den lille ny forventes at komme til verden i september, og at både hun og kæresten glæder sig til at møde det nye familiemedlem.
Anne Glad mødte den nu 32-årige musiker for omkring to og et halvt år siden i Botanisk Have i København.
Tv-eksperten har tidligere fortalt til ugebladet Søndag, at parret ikke udvekslede et ord med hinanden, men at Kim Vagn Wagner, der havde misset sit tog, alligevel bemærkede hende.
Da musikeren satte sig i det næste tog, skrev han en mail til den kendte livsstilsekspert og inviterede hende ud.
– Det var modigt, syntes jeg. Og endda var det en velskrevet, begavet og sjov mail. Så for en gangs skyld svarede jeg og skrev, at jeg gerne ville drikke kaffe med ham. Og så klikkede vi bare sammen, da vi mødtes, fortalte hun i 2016 til Søndag.
I øjeblikket arbejder Anne Glad på en bog, mens den vordende far arbejder på sit soloalbum. Til Billed-Bladet fortæller Anne Glad, at parret derfor vil hjælpe hinanden med at passe på den lille purk, når han kommer til verden.
LÆS OGSÅ: Til bords med Anne Glad
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse underholdningsprogrammer og kendisser.