Kendall Jenner spreder mystiske tweets

Nogen har tilsyneladende hacket Kendall Jenner blandt andet kunne læse, om hende fars kønsskifte operation, og at hun netop havde snavet med Justin Bieber.

Keeping up with the Kardashians
Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 8. april 2015 kl. 17:55

Kendall Jenner og Khloe Kardashian har tit moret sig med at hacke hinandens profiler på diverse sociale medier og forarge hinanden.
Men denne gang var det tilsyneladende nogen udenforstående, der hackede Kendalls twitter profil, og hendes over 10 millioner følgere vågnede op til tweets om, at hun netop var blevet færdig med at snave med Justin Bieber.
Det blev dog værre, da der stod ting som, at hendes far endelig havde fået den kønsskifteoperation, så de kunne have sex sammen.
LÆS OGSÅ: Khloe Kardashians vilde vægttab
Kontoen blev lukket ned
Hele kontoen blev hurtigt lukket ned, men først efter at tusindvis af fans havde sendt beskederne videre.
Kendall har endnu ikke kommenteret på sagen, men hun er langtfra den eneste stjerne, der har prøvet at få hacket sin Twitter konto.
Taylor Swift fik hacket sin konto tidligere i år og selvom den hurtigt blev lukket ned, skal der kun få øjeblikke til, før uheldige beskeder bliver sendt videre i tusindvis.
LÆS OGSÅ: Kardashian søstrene forarger igen
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.