Nervøse Keld og kølige Annette: Hilda får ingen hjælp hos os

To store Hilda Heick-fans er klar til at heppe, når hun skal på gulvet i en cha cha cha. De er begge to stolte af Hilda, som ingen af dem har set meget til de sidste mange uger.

Af Caroline Grønne Wigdal - 2. oktober 2020 kl. 20:26

I aften er 74-årige Hilda Heick at finde på dansegulvet, og hun har god opbakning af sin mand og datter, Keld og Annette Heick.

Det lyder til, at Keld er noget mere nervøs, end Hilda er.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-premiere i aften: Det skal parrene danse

– Jeg er rystende nervøs. Men jeg kan jo ikke gøre noget. Jeg kan bare sidde og se på og håbe, at det går godt. Hun vil så gerne, så det vil gøre ondt på mig, hvis hun ikke klarer det. Men det tror jeg bestemt, at hun gøre, for hun har været dødhamrende flittig, siger Keld Heick til Realityportalen.

Keld ønsker Hilda et sidste held og lykke. (Foto: Anthon Unger)

– Hun har danset og danset. Når jeg så er gået i seng, så er hun blevet ved med at øve dansetrin, og jeg har ikke kunnet få hende med i seng. Jeg er meget stolt af hende, fortsætter han.

Derimod er Annette Heick meget mere rolig.

LÆS OGSÅ: Den store ‘Vild med dans’-quiz

– Det er jo min mor. Hun er den sejeste. Hende skal jeg ikke være nervøs for. Hun er benhård, og det er så sejt, at hun gør det, siger Annette, der slet ikke har set særlig meget til sin mor på det sidste, da Hilda har været så optaget af at træne.

– Og jeg har simpelthen hjulpet nul. Jeg har virkelig været en dårlig hjælp. Men ‘Vild med dans’ er jo også noget helt andet i dag, end det var, da jeg selv var med. Dengang var det et helt andet show, og vi fik stort set ingen penge for det, siger hun.

Dengang dansede hun med Thomas Evers Poulsen.

Keld vil ikke danse med Hilda

Hilda Heick har dog heller ikke kunne hente noget hjælp hos sin mand, der bestemt ikke har ønsket træde til som en dansepartner, hun kunne øve sig med.

Han er også selv blevet spurgt op til mange gange af TV 2, om han ville deltage i ‘Vild med dans’. Men svaret har det været det samme hver gang – og han har heller ikke planer om at få danseprogrammet til fælles med sin hustru eller datter, der var med i sæson 2.

– Svaret har været definitivt nej. Jeg vil ikke være den nye Allan Simonsen. Al ære og respekt til ham, for han er en skide god fodboldspiller. Men ikke danser, siger Keld Heick.

Han håber, at hun i hvert fald når til program tre eller fire. Men som han siger, er det jo op til seerne, hvor langt hun kommer.

Han skulle næste fredag have været på ferie på Madeira, og derfor er pladsen som publikum i ‘Vild med dans’ givet videre til en anden. Den ferie er aflyst, så derfor må Keld heppe på Hilda hjemme fra stuen næte fredag, nu hvor ‘Vild med dans’-billetten er optaget. Men ellers har han planer om at være med på sidelinjen alle de fredage, som Hilda kommer til at danse.

LÆS OGSÅ: Landmand Claus droppede Ea: Hun var latterlig