Keld og Hilda fejrer guldbryllup: Et godt skænderi skader ikke

I dag kan Keld og Hilda fejre, at de har været gift i 50 år.

Af Kenth G. Madsen - 24. august 2018 kl. 10:33

Selvom Keld og Hilda Heick har levet og arbejdet sammen på godt og ondt, siden de blev gift 24. august 1968, så har de aldrig overvejet skilsmisse.
LÆS OGSÅ: Pengene ruller ind hos Keld og Hilda
LÆS OGSÅ: Kærligheden brast for ‘Landmand’-par efter optagelserne sluttede
– Vi har sørget for at give hinanden plads i forholdet. Og så sørger vi altid for at komme ud med frustrationerne i stedet for at ruge over dem, som vores forældre gjorde. Fra starten af blev vi enige om at få det ud med det samme. Et godt skænderi skader ikke. Men det varer som regel ikke særligt længe, før vi bliver gode igen, siger dansktop-parret, mens de bladrer i fotoalbummerne over et langt og begivenhedsrigt liv.
– Hilda eksploderer nogle gange. Hun kan blive så hidsig, og så kan jeg ikke lade være med at dø af grin. Det tager kun få minutter, og bagefter drikker vi en kop kaffe, siger Keld, hvis største lykke var, da Hilda sagde ja til at blive musikalsk duo med ham i 1981.
LÆS OGSÅ: Dansk realitybabe skal giftes
STORT GALLERI:  Hemmeligt bryllup: Klæstrup muslimsk gift
– Vi har kørt land og rige rundt for at optræde, og vi har haft så mange gode samtaler undervejs. Selv når vi holder ferie i udlandet, tager vi som regel bilen, forklarer han.
Hilda Heick mener også, at de er et godt match med en kemi, der passer godt sammen.
– Vi kunne også være vokset fra hinanden, men vi har altid haft masser af ting at tale om og fælles interesser. Vi kan jo se på nogle af de par, vi kender, som er gået fra hinanden, at de er brændt inde med frustrationer og endt med at være tavse. Vi har da også fejl, men dem forsøger vi at acceptere ved hinanden. Altså, hvis der er 80 procent godt og 20 procent dårligt ved den anden, så er der jo god grund til at fortsætte. Man skal arbejde for forholdet – også efter 50 år, mener parret.
Se billeder af Keld og Hilda gennem årene øverst i galleriet.
LÆS OGSÅ: Keld Heick springer ud som skuespiller
LÆS OGSÅ: JUHU! Her er premieredatoen på ‘Landmand søger kærlighed’

Læs mere om