Kay vil lave mere fjernsyn

Singlen Kay fra ‘For lækker til love’ er allerede klar til at lave mere fjernsyn – også gerne en ekstra sæson af datingprogrammet.

for lækker til love
Af Signe Mai Kærsgaard - 12. maj 2013 kl. 15:11

Fjerde sæson af ’For lækker til love’ er slut, og der er endnu ingen planer om en femte sæson. Hvad der skal ske med de medvirkende singler i programmet er ligeledes fortsat under overvejelse. Men en af singlerne er max klar på endnu en sæson.
– Jeg har været kæmpe glad for at være med i ’For lækker til love’. Jeg kunne nemt finde på at medvirke igen, eller rettere, jeg vil gerne medvirke igen, siger Kay.
Kay Hansen startede om deltager i ‘For lækker til love’ og fik senere en kort oplevelse i ‘Paradise Hotel’.
LÆS OGSÅ: Ny sæson af ‘For lækker til love’?
Du skal ikke tro du er noget
Der kan være både fordele og ulemper ved reality-livet. Janteloven kan af og til presse på, når man er blevet kendt. For Kay har ’For lækker til love’ været en rejse, hvor han har lært meget, og samtidig kunnet være sig selv.
– Det bedste ved at være med er nok, at jeg får lov vise, at man ikke behøver være og ligne alle andre. Det værste er, at folk tror, de må råbe lort efter en, fordi man er kendt. Man må nærmest ikke tro, man er noget, fortæller Kay.
LÆS OGSÅ: Gustav tjener kassen!
Der er kommet ting i rygsækken
For Kay har det at være med i datingprogrammet ikke kun været en oplevelse, men har også givet ham videre erfaring. Kay mener selv, at programmet har gjort, at han er blevet bedre til at date.
– Jeg har fået så meget med i min rygsæk og lært meget om mig selv. Jeg føler, at jeg tør meget mere end jeg gjorde før, når jeg skal på date, slutter Kay.
Om Kay ses i en ny sæson af ‘For lækker til love’ er stadig uvist. Se de gamle afsnit af programmerne på viaplay.dk.
LÆS OGSÅ: Gustav dater med hjertet
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.