DRAMA: Kay bad tv-selskab om at droppe date med mand

Kay fik sig et chok, da daten afslørede, at hun er født som mand.

For lækker til love
Af Mikkeline Andersen - 11. september 2014 kl. 21:45

‘For lækker til love’-Kay var langt fra tilfreds, da hans date afslørede, at hun er født som mand. I vrede forlod Kay sin date.
– Jeg var chokeret og sur. Jeg tænkte, at hun spildte min tid. Hvorfor skal brystmanden Kay på date med en mand? For i min verden er det en mand, siger Kay til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: ‘For lækker til love’-Nadia: Liam stortrives
Kunne magte opgaven
Det var TV3, der havde sat daten mellem Cecilie og Kay op. Ellers var det aldrig blevet til et møde mellem de to. Efter 15 til 20 minutter vælger Kay at vende tilbage til Cecilie, fordi han vidste, hun var ked af det.
– Jeg ville have, at TV3 skulle droppe daten, og jeg forstod ikke, hvorfor det var mig, som havde fået den date. Men de sagde, at jeg var den eneste, som kunne magte opgaven, fordi jeg er godt inde i medieverdenen, fortæller han.
Derfor tager Kay enhver anderledes date som en udfordring, der giver ham et kvalitetsstempel, som han udtrykker det. Kay erkender samtidig, at almindelige dates ingen udfordring er for ham længere.
LÆS OGSÅ: Pressechef: ‘For lækker til love’ vil overraske alle
Gustav har ændret synet på homoseksuelle
I ‘For lækker til KBH’ boede Kay sammen med Gustav og de andre deltagere. Mødet med Gustav var ikke noget, som Kay jublede over. Men i dag er de rigtig gode venner.
– I starten tænkte jeg, at Gustav og andre homoseksuelle skulle holde sig væk. Jeg troede, at de bare ville tage på én og kysse én. Men de fleste homoseksuelle er faktisk sødere end heteroseksuelle. Mere høflige og flinke, siger Kay og tilføjer:
– Der er selvfølgelig nogen, som kysser og tager på én, og det skal de lade være med.
Se- eller gense klippet, hvor Kay får afsløret datens hemmelighed:

 
LÆS OGSÅ: Kays date er født som mand
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.