Katrine sprang fra: Det skal der ske i ‘Stjerne Boksning’ nu

Fortsætter Amanda Sascha i stjerneboksning? Få svaret her.

Af Lotte Knudsen - 8. august 2022 kl. 15:20

I slutningen af marts løftede Cengiz og Geggo sløret for, hvem der skulle kæmpe i den rødglødende boksering til årets ‘Stjerne Boksning’.

Blandt stjernebokserne blev ‘Paradise’-deltagerne Sille Nimholm og Lenny Pihl og ‘Robinson’-deltagerne Amanda Sascha og Katrine Ørskov Hedeman fremhævet.

LÆS OGSÅ: CHOK: Ung mor er blevet skilt

Men nu har den tidligere ‘Robinson’-vinder Katrine Ørskov Hedeman valgt at trække sig på grund af et groft overfald og sit psykiske helbred.

Derfor står Amanda Sascha uden en modstander, hvilket ærgrer hende, da hun har lagt meget energi i at træne op til stævnet.

– Jeg har trænet op længe, og jeg havde sådan set frem til at gå ind i den ring, og vise hvad jeg kan, og hvor langt jeg er nået, fortæller Amanda Sascha til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Kardashian udvider familien: Surrogatmoder har født

Forhåbentligt er træningen ikke forgæves.

– Vi arbejder hårdt på at få en modstander til Amanda Sasha. Det er svært, fordi der er 3 uger igen, og det nød til at være en modstander, der har en startsbog, da der ikke er tid til at få en ny person igennem træningsforløbet, lyder det fra arrangøren bag eventet, Cengiz Salvarli. Han fortsætter:

– Jeg vil gøre alt jeg kan for at få Amanda Sasha i ringen den 27/8. Det fortjener hun, efter alt det hårde arbejde hun har lagt.

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-par har solgt huset: Fik vildt håndværkertilbud

‘Stjerne Boksning’ leder på nuværende tidspunkt efter en ny modstander til Amanda Sascha. Tjek opslaget herunder. 

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Stjerne Boksning (@stjerneboksning)