Katrine og Jakob: Sådan går det i dag

‘Gift ved første bliks’ unge par valgte at forblive gift, men sådan er det ikke længere. Alligevel blomstrer kærligheden.

Gift ved første blik
Af Mikkeline Andersen - 26. november 2014 kl. 12:19

De tre tilbageværende par i ‘Gift ved første blik’ skulle i går beslutte, om ringene skulle af fingrene, eller om parrene fortsat ville dele dobbeltseng. Fra start har de kærlige blikke og søde bemærkninger været en del af hverdagen for programmets unge par – Katrine Aakjær Nielsen og Jakob Bay – og som det eneste par valgte de at forblive gift.
Men blot et par måneder efter kameraerne er blevet endegyldigt slukket, har det unge par valgt at ophæve ægtepagten, fortæller de til BT. Det betyder dog ikke, at der i fremtiden ikke skal flettes fingre og gives blomster, for “skilsmissen” forløb uden sure miner, og i stedet flytter Katrine fra Aarhus til Hvidovre.
– Det var mest rigtig for os på den måde. Så vi starter helt forfra, fortæller Jakob og Katrine.
LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Katrine: Derfor er jeg med
En seersucces

Katrine og Jakob (Foto: DR)

Katrine og Jakob (Foto: DR)


Når de fire par har krammet, kysset og skændtes, så har det været for øjnene af en million seere rundt omkring i de danske hjem. Den imponerende sammenslutning omkring skærmen kommer bag på DR1’s kanalchef, Pil Gundelach Brandstrup.
– Der har været en helt overvældende interesse for programmet, som jeg ærligt talt må indrømme er kommet bag på mig. ‘Gift ved første blik’ har været ‘talk of town’ i de fem uger, programmet har kørt, og har samlet ufattelig mange mennesker – rundt om fjernsynet, i kantinerne, på fodboldbanen og til middage, når befolkningen har diskuteret og spekuleret i, hvordan det går med parrene, siger Pil og fortsætter:
– Jeg har indtryk af, at programmerne har givet anledning til mange generelle diskussioner om, hvad kærligheden er, og hvad der skaber et godt ægteskab, og vores ønske har netop været at sætte fokus på, hvorfor der er så mange, som har svært ved at finde en ægtefælle.
Endnu er det ikke besluttet, om seerne kan få glæde af en tredje sæson af kærlighedseksperimentet.
LÆS OGSÅ: Seerne er vilde med ‘Gift ved første blik’
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.