Katrine fra ‘Den store bagedyst’: Det var egoistisk at melde mig

Katrine skulle overtales til at melde sig til bagekonkurrencen, for hun vil helst ikke gøre noget for sin egen skyld.

Af Jan Körner - 10. oktober 2020 kl. 10:55

Når 31-årige Katrine Ohlendorff i aften dyster mod de andre om at bage de lækreste kager, var det ikke hendes egen ide at deltage i den populære kage-konkurrence. For hun har det meget bedre med at gøre noget for andre, og at være med i ‘Den store bagedyst’ smagte for meget af at gøre noget for sig selv.

– Jeg er jo et menneske, som ofte gør ting for at glæde andre. Og der er kager en af metoderne til at vise omsorg og omtanke på. Men så begyndte mine kollegaer at stikke til mig. De sagde, jeg skulle melde mig til bagedysten, siger Katrine til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-deltager ramt lige inden optræden

I første omgang afviste hun opfordringen.

– Det havde jeg ikke tid til, for hvem skal så træne pigerne i håndbold? Det kunne jeg ikke få mig selv til at gøre, for det ville være egoistisk af mig, lyder det fra Katrine, der arbejder som gymnasielærer.

Stor overraskelse

Men til sidst tog fanden ved hende.

LÆS OGSÅ: UH! ‘De unge mødre’-babe dater ‘Paradise’-stjerne

– I efteråret havde jeg brug for at gøre noget for min helt egen skyld. Noget, som JEG havde lyst til og som for en gangs skyld ville være egoistisk, fortæller hun.

Først troede hun ikke, hun ville være blandt de 10 deltagere, så overraskelsen var stor, da hun blev udvalgt.

– Da det blev virkeligt, så måtte jeg sige, at folk måtte kunne forstå, at det ville jeg gerne. At det var på tide, jeg gjorde noget for mig selv.

I dag er hun glad for, at hun valgte sig selv til og gjorde noget, hun havde lyst til.

LÆS OGSÅ: Trækker sig fra konkurrence: Sara Bro modtager iltbehandling under optagelserne

– Jeg var glad og stolt over at være nået så langt, men det var også overvældende. Det er jo også potentielt en livsomvæltende begivenhed at gå fra at være Katrine fra håndboldklubben til Katrine fra ‘Den store bagedyst’.

Og pigerne fra håndboldklubben er imponerede over deres træner.

– Pigerne er meget stolte af mig. De var samlet og så premieren sammen, og de lever også vildt med i det, siger Katrine, der selv så premiereprogrammet med familien.

– Jeg havde besluttet mig for, at det skulle ses med mine forældre. Det er jo dem, jeg er formet af. Og det var for monumentalt, at de ikke skulle være en del af det.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Se deltagerne i ‘Den store bagedyst’ 2020