Katrine: Derfor er jeg med i 'Paradise Kollektivet'

Katrine har skiftet hotellet i Mexico ud med en lejlighed i København i Viafree-programmet ‘Paradise Kollektivet’.

Af Louise Andersen - 23. juni 2018 kl. 12:55

Katrine, kendt fra ‘Paradise Hotel’ sæson 14, er sammen med fem tidligere paradisoer flyttet ind i en lejlighed i København, hvor de skal bo og leve side om side i en måned i sommeren 2018.
LÆS OGSÅ: Linse stopper samarbejdet: Fremtids-Peter er nu Fortids-Peter
Det er blevet til Viafree-programmet ‘Paradise Kollektivet’, og seerne er med helt tæt på, når paradisoerne mærker storbylivets puls, hvor drama, intriger, fester, dates, roadtrips og meget mere bliver en del af deres hverdag.
– Jeg blev ringet op og spurgt, om jeg ikke ville være med. Kort tid forinden havde jeg siddet og set TV 2-programmet ‘Roomies’ og tænkt, at du det kunne være fucking fedt. Så ringede de med idéen om noget, der er nogenlunde det samme. Jeg tænkte, at det var skæbnen, og selvfølgelig skulle jeg da det, fortæller Katrine om sit ja til programmet.
LÆS OGSÅ: Sådan fandt Nadja ud af sandheden om Tine og Lenny
Det var dog ikke den eneste grund til, at Katrine sagde ja.
– Jeg tænkte, at det ville være en fed oplevelse. Jeg ville møde nye mennesker og jeg kan få re-boostet mit image lidt, fortæller hun.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise Kollektivet’-drengene afslører: Vi er utilfredse med pigerne
At bo sammen med fem andre er dog ikke altid en dans på roser, men Katrine er fint tilfreds med, hvordan det hele går indtil videre.
– Det er sjovt og spændende. Vi er nogle meget forskellige mennesker, som ser tingene forskelligt. Selvom vi irriterer hinanden grænseløst, så synes jeg, at vi hygger, og at vi klarer tingene meget godt, siger Katrine.
‘Paradise Kollektivet’ sendes tirsdag og torsdag fra den 26. juni. 
LÆS OGSÅ: Kylie fjerner sin datter fra offentligheden
LÆS OGSÅ: Efter hjerneblødningen: Sådan har Nadia Shilas datter det