Katherina trives som hjemmegående

Den unge mor sætter pris på at passe sine egne børn.

De unge mødre
Af Mikkeline Andersen - 10. januar 2015 kl. 11:50

En stræben efter karrieredrømme gør, at mange mødre og fædre sender de små afsted i daginstitutioner fra en tidlig alder. Men sådan er det ikke hos Peter og Katherina fra ‘De unge mødre’.
– Jeg er hjemmegående, og det har jeg tænkt mig at være, indtil det yngste barn er i børnehavealderen, siger Katherina i en video på Facebook.
Og det kan vare nogety tid endnu, Peter og Katherina offentliggjorde nemlig i sidste uge, at de venter en pige til sommer, og da børn tidligst starter i børnehave, når de er 2 år og 10 måneder, så kan Katherina altså se frem til i hvert fald 3,5 år mere der hjemme sammen med børnene, hvis parrets plan holder stik.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Peter ser ikke længere Lucas
Flere år tilbage som hjemmegående

Peter og Katherina har, foruden den lille pige i Katherinas mave den knap 10 måneder gamle Nicklas og Alexzander, som snart fylder 3 år.
– Alexzander har foreksempel ikke gået i vuggestue eller dagpleje, men han skal starte i børnehave i 2015, fortæller hun.
Til den tid vil den unge mor stadig have Nicklas og den nyfødte hjemme, men når børnehaven også nærmer sig for hende, så skifter hun titlen som hjemmegående ud.
– Der er stadigvæk nogen år tilbage, før jeg skal finde ud af, hvad jeg vil. Jeg ved ikke konkret, hvad jeg vil, men nu har jeg noget tid til at finde ud af det, påpeger den unge mor.
At Katherina er frivilligt hjemmegående får en del af parrets fans ved at stille spørgsmål omkring, hvorvidt hun bliver forsørget af kommunen. Det afviser parret dog på deres facebook-side, hvor de ungerstreger, at de udelukkende lever af Peters løn.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Katherina: Derfor mislykkedes samværet med Mikas
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.