Katherina efter skilsmisse: Jeg flytter fra Peter - Her & Nu

Katherina efter skilsmisse: Jeg flytter fra Peter

Nu løfter parret sløret for nogle af deres fremtidsplaner.

Af Louise Vilsbøl - 13. juni 2017 kl. 08:43

Det var noget af en bombe, Peter og Katherina smed i sidste uge, da de pludselig og tilsyneladende ud af det blå afslørede, at de skulle skilles efter tre og et halvt års ægteskab.
– Ja, så gik den ikke længere. Vi er blevet skilt. Nu skal vi så have samlet alle enderne, så hvad der præcist skal ske herfra ved vi ikke og kan derfor heller ikke svare på en masse spørgsmål, skrev Peter på parrets blog. De bekræftede bruddet overfor Realityportalen, men havde ikke yderligere kommentarer til det.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Rasmus ramt af kræft
Nu er nogle af enderne dog samlet. De to har i hvert fald besluttet, at det er Katherina, der skal finde et andet sted at bo.
– Vores familie har det godt. Vi er der stadig for hinanden i det omfang, det er nødvendigt, og hjælper hinanden igennem dagligdagen. Jeg skal snart ud og kigge på en lejlighed. Det hele virker så uvirkeligt. Men under omstændighederne har vi det godt, skriver Katherina på deres fælles blog og fastslår, at de trods alt holder en pæn tone i familien.
– Vi har stadig ikke fået fremtiden helt på plads, men vi kan i det mindste snakke pænt om tingene! Så langt så godt.
Det fremgår ikke, om Peter har i sinde at blive i det hus, de for få måneder siden på året rykkede ind i på Mors, og som de har arbejdet på højtryk for at sætte i stand. Hele familien flyttede til Mors sidste efterår for at komme væk fra Vejle og være tættere på Katherinas mor, som de boede hos de første mange måneder.
LÆS OGSÅ: Drama og utroskab: ‘De unge mødre’-par taler ud om bruddet
Nyt tv-program?
Både Peter og Katherina har fået mange henvendelser fra bekymrede fans, som vil vise deres støtte. Men det er ikke kun beskeder fra fans, der fylder i indbakken.
– Er blevet tilbudt at medvirke i et nyt tv-program, meeen no thanks. Der skal styr på livet, og lige nu går det helt skævt med vægten! Den dag vi offentliggjorde nyheden, havde jeg 3 slags ost på min pizza. Ja, det er sgu ikke fedt at sidde og erkende, at jeg har mistet grebet fuldstændig. Jeg kommer til at starte fra bunden af med mit vægttab, skriver Katherina.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Katherina genforenet med Michas
Parret har tidligere fortalt, at de var uenige om, hvorvidt de skulle være med i ‘De unge mødre’ igen, men her var det dog Peter, der var åben for muligheden, mens Katherina fastslog, at hendes dage på tv-skærmen var forbi.
Peter og Katherina har sammen tre børn, Alexzander, Nicklas og Mia, derudover har Peter sønnen Lucas fra et tidligere forhold. Katherina har drengene Mikkel og Mikas, mens hun også led den sorg at få sønnen David, der var dødfødt.
LÆS OGSÅ: Peter og Katherinas drøm går i opfyldelse
Kameraholdet var med, da Peter og Katherina i 2013 blev gift på Rådhuset i Vejle. Det kan du se herunder:

LÆS OGSÅ: Kærligheden brast for ‘De unge mødre’-Nanna
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.