Katherina raser mod 'De unge mødre': Fucking røvhuller - Her & Nu

Katherina raser mod 'De unge mødre': Fucking røvhuller

Den unge mor er langt fra imponeret over Kanal 4-programmet, som hun tidligere har medvirket i.

Af Jonas Sand - 14. oktober 2017 kl. 18:55

Flere kendte danskere – blandt andre Sebastian Klein og Özlem Cekic – har i de seneste dage kritiseret Kanal 4-programmet ‘Nærkontakt’, efter de har medvirket i programserien. De føler alle, at de er blevet klippet forkert, og det er kommet bag på dem, hvor meget der ifølge dem er blevet manipuleret med optagelserne.
Men det burde ikke komme som en overraskelse for dem, mener den tidligere ‘De unge mødre’-deltager Katherina Søborg. I et blogindlæg fortæller hun nemlig om sine oplevelser med tv, og hvordan det ofte bliver manipuleret.
– Under en optagelse er det for eksempel ikke ualmindeligt, at der serveres kaffe og te, eller at tv-holdet har en cola med  – hver. Men når de så vælger at filme den opvask, som de selv har været med til at skabe, eller cigaretskodder i et askebæger, de selv har været med til at ryge, så skaber man altså et andet syn på den unge mor, end virkeligheden egentlig er. Det er ikke fair, men det er tv, skriver hun.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Katherina afslører: Er jeg gravid igen?

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, hvordan det gik til, da Peter og Katherina blev gift.


LÆS OGSÅ: CHOK: Deltager trækker sig fra ‘De unge mødre’
‘De unge mødre’-deltageren husker især tilbage på én episode, hvor sønnen Mikkel kom til skade.
– Under et masterinterview havde min tilrettelægger rykket rundt på tingene i min stue for at skabe den baggrund, hun syntes bedst om. Hun satte ikke tingene på plads, da de tog afsted. Jeg nåede ikke at rykke dem tilbage, før min superhurtige søn havde leget akrobat og slået hul i hovedet.
– Jeg fortalte, hvad der var sket, og tænk engang; De overvejede faktisk at filme, at Mikkel skulle på skadestuen. Lige indtil det gik op for dem, at der så ville komme fokus på, hvorfor og hvordan kan var kommet til skade. Når jeg tænker tilbage, så virker de så kyniske og til at lukke op og skide i. Og jah – jeg ved, I læser med. Fucking røvhuller.
Realityportalen.dk har været i kontakt med produktionen, der ikke ønsker at kommentere på Katherinas kritik.
Her kan du læse hele Katherinas blogindlæg omkring manipulation i tv-branchen.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-forældrepar beskyldt for socialt bedrageri: Nu svarer de igen
LÆS OGSÅ: Natascha Linea klar til ‘Paradise Hotel’
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Peter efter skilsmissen: Her er konsekvensen