Katerina Pitzner giver ny status på kræftsygdom

Den 14. februar fortalte Elvira Pitzner, at hendes mor igen var ramt af sygdom. Diamantdronningen er efterfølgende blevet opereret, og allerede i dag er der godt nyt.

Af Caroline Grønne Wigdal - 2. marts 2021 kl. 12:25

I begyndelsen af februar kom det frem, at forretningskvinden Katerina Pitzner igen var blevet ramt af kræft. I 2015 var hun syg af hudkræft, og desværre var den kræftform vendt tilbage.

Dog kunne den hårde besked ikke slå ‘Diamantfamilien’-stjernen ud. 

– Vi tager det med ophøjet ro. Det er på ingen måde livstruende, men det skal behandles. Har prøvet det før – kender forløbet og melder ud, når vi har fuldt overblik, lød det fra hende.

LÆS OGSÅ: Deltager ønskede anden dommer: Har en speciel kærlighed for Blachman

51-årige Katerina skulle så hurtigt som muligt opereres. Og i dag kan hun give en dejlig, opløftende status.

– Det er godt nok gået stærkt! Blev allerede en uge efter første indgreb erklæret cancerfri. Og jeg har fået indkaldelse til tjek hver sjette måned. Det er fin service. Tak, skriver hun i en story på Instagram.

I 2015 skulle hun gennemgå hele tre operationer, før hun blev erklæret kræftfri, men denne gang kom hun altså noget hurtigere ud på den anden side.

LÆS OGSÅ: Joan afslører: Sådan reagerede Michael på, at han skal være far

Det kom frem, at Katerina var blevet syg igen, da Elvira valgte at fortælle om det kort efter sin hjemkomst fra Dubai. At åbne om op sin mors sygdom var en reaktion på, at hun på de sociale medier havde fået en gigantisk mængde kritik for ikke at overholde karantænereglerne efter sin rejse. Hvilket man kunne se på Instagram.

Her ville Elvira fortælle, at ikke alt på Instagram er, som det ser ud, og folk skulle vide, at hun også havde det svært. Blandt andet kæmpede hun med tankerne om sin mors sygdom.

LÆS OGSÅ: Gunnvør i skarp udmelding om dårlig opførsel

– Det er der ikke nogen, der har vidst før nu. Nu deler jeg det. Så jeg har også følelser, og jeg har også ting, der går mig på. Men jeg er glad, og min mor skal nok komme igennem det her, fortalte Elvira i storyen på Instagram i weekenden.

Men nu er der altså godt nyt i ‘Diamantfamilien’, og heldigvis blev det et kort behandlingsforløb for Katerina Pitzner.

LÆS OGSÅ: Amalie: Der skulle jo ikke være et barn igen allerede

Læs mere om