Katerina Pitzner afviser corona-vaccinen

Katerina Pitzner er ikke overbevist om, hvorvidt det er klogt at lade sig vaccinere.

Af Rikke Lynge - 19. maj 2021 kl. 11:09

Katerina Pitzner kendt som diamanthandler og fra tv-programmer som ‘Diamantfamilien’ og ‘Over Atlanten’ er blevet tilbudt vaccinen mod COVID-19, men hun er meget i tvivl om, hvorvidt hun skal tage imod den. I første omgang forholder hun sig afventende og spørger sine følgere til råds i en meningsmåling på Instagram.

– Det er sjovt at se meningsmålingerne her på min lille kanal, hvor langt de fleste vil takke ja til vaccinen, og det er da også vanskeligt at stå imod det pres, som man godt kan opleve, hvis man ikke vil tage den. Så kan man hurtigt få skudt i skoene, at man ikke viser samfundssind, og at man er ligeglad med alle andre. Det synes jeg er ærgerligt, fortæller Katerina i en story på Instagram.

LÆS OGSÅ: Katerina Pitzner giver ny status på kræftsygdom

Ifølge Katerina skal folk have lov til selv at træffe beslutningen, da det er et personligt valg.

– Man må jo respektere, at vi alle har forskellige holdninger til det. Jeg er sgu ikke overbevist endnu om, at jeg skal tage den, men jeg holder øje med ny viden på området, men indtil videre forbeholder jeg mig retten til at afvente begivenhedernes gang og se, hvordan det hele udfolder sig, afslører Katerina.

LÆS OGSÅ: ‘Over Atlanten’-deltager går imod reality-kulturen

LÆS OGSÅ: Optagelserne til ‘Landmand søger kærlighed’ er i gang: Lene Beier giver status

Læs mere om