Kasper H giver gode råd til den nye 'Paradise'-casting

Har du planer om at tage til den næste ‘Paradise’-casting? Så læs med her.

Paradise Hotel
Af Emilie Holm Egebro - 13. juli 2015 kl. 20:55

TV3 annoncerede for nyligt, at de søger deltagere til næste sæson af ‘Paradise Hotel’, hvor du her kan få dit livs oplevelse. Ifølge ‘Paradise’-finalisten Kasper H er der dog nogle ting, som du skal overveje, inden du drager mod castingen.
– Et godt råd til castingen er, at man skal være sig selv, ellers gennemskuer de dig med det samme. Så du skal ikke prøve at være noget, som du ikke er, eller efterligne nogle andre. Du skal nemlig svare på de samme spørgsmål 30 gange, så hvis du begynder at lyve, så finder de ud af det, siger Kasper H.
– De gider heller ikke se noget, som de har set før. Og så skal man også være positiv og have ‘ja-hatten’ på – det kan alle mennesker godt lide. Det er bare vigtigt at være ærlig hele castingen igennem, og jeg tror også, at det var derfor, jeg kom med.
LÆS OGSÅ: TV3 søger ‘Paradise’-deltagere til ny sæson
‘Der er plads til alle’
Hvis du kun tror, at det er piger med silikone-bryster og extensions eller fyre med kæmpe overarme og masser af tatoveringer, der bliver valgt som deltagere, så tager du ifølge Kasper H fejl.
– Alle kan gå til castingen. Det er jo også det, der gør det fedt ved programmet. Der er så mange forskellige personligheder, der er repræsenteret, og det er også det, der gør det hamrende sjovt at være med, forklarer ‘Paradise’-hunken.
– Men du skal være klar over, hvad du vil med dit liv, inden du stiller op, da folk dømmer dig meget, når du kommer hjem – uanset hvordan du har været i programmet. Og det er også en god idé lige at vende det med din familie. Dog kan man aldrig forberede sig fuldstændigt.
For Kasper H var deltagelsen på ‘Paradise Hotel’ en kæmpe oplevelse. Han fik rykket en masse grænser, hvilket også var hans formål med at deltage i programmet.
GALLERI: Theis startede tidligt med at træne til ‘Paradise’
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser