Kasper Birch: Sådan scorede jeg min kæreste

Ræven Kasper Birch fortæller, hvordan han scorede sin kæreste Caroline.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 4. august 2014 kl. 19:50

Kasper har af flere årsager ønsket at holde sit forhold til 18-årige Caroline privat. Han har før fortalt, at han ikke ønsker at blande hende ind i realityverdenen.
Alligevel ser det ud til, at Ræven er blødt en lille smule op, for i et klip fra TV3 fortæller han en smule om, hvordan han fik skovlen under den smukke brunette.
– Puha, ja, hvordan scorede jeg hende egentligt. Vi har faktisk kendt hinanden i lang tid, og jeg har altid haft et godt øje til hende. Så endte vi i byen sammen en dag, hvor snakken startede, og så efter der fik jeg skrevet en fire-, fem-, sekshundrede sms’er til hende, og så blev vi kærester, griner han i videoklippet.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Natascha viser ny kæreste frem
På hver deres ferie
Det forelskede par har henover sommeren været i hver deres ende af Europa. Kasper har festet i både Alanya og senest i Sunny Beach med en masse paradisoer, mens hans unge kæreste har opholdt sig i Holland.
– Jeg tror da ikke, at hun synes, det er super fedt, men hun har selv været i Holland og feste. Vi har begge to været underholdt, så det tror jeg har været med til at gøre det nemt.
Han forsikrer dog om, at mens han har været på ferie, har han sendt en masse sms’er og facebook-beskeder.
– Jeg tror også, at jeg er kommet til at ringe et par gange i mine branderter. Jeg tør ikke se telefonregningen, når jeg kommer hjem, griner han til kameraet.
Se hele klippet nedenunder, hvor Kasper også afslører sin bedste feriescoring.

LÆS OGSÅ: Peter Birch: Sådan er min drømme-pige
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.