Karsten Ree er ikke begejstret for Jannis medvirken i ‘Forsidefruer’

Karsten Ree er ikke begejstret for, at hans hustru, Janni Ree, medvirker i TV3 programmet ‘Forsidefruer’.

Af Rikke Lynge - 1. april 2021 kl. 20:55

I det podcasten ‘Det, vi taler om‘ med Ditte Okman gæster Janni Ree studiet for at tale om sin medvirken i ‘Forsidefruer’. Og da Jannis mands, Karsten Ree, også har en stor andel i programmet, selvom han ikke bliver betalt for sin medvirken, ringer Ditte Okman til Karsten for at få hans ærlige mening om, at Janni medvirker i et realityprogram på TV3.

– Det er jeg ikke særlig begejstret for. Det er jo bare intrigere, der bliver kunstigt skabt for at lave noget spænding. Det er et tissekoneshow med kvinder, når de er værst, fortæller Karsten, der må indrømme, at han faktisk er pinlig over at have sin hustru med i programmet.

LÆS OGSÅ: AV! Nu langer Janni Ree kraftigt ud efter Tina Lund

– Men penge har jo magt, og Janni har skabt sig en levevej ved det der. Jeg synes bare, at hun burde være bedre til at trække nogle grænser, fortæller Karsten i ‘Det, vi taler om’.

Karsten bliver spurgt til, om der er nogle af hans forretningsforbindelser, der heller ikke er begejstret over, at han tager andel i programmet.

– Folk er lidt forsigtige med at sige deres mening, men jeg tror, at der er mange, der synes, at det er lige over stregen, fortæller Karsten der ud over at medvirke i ‘Forsidefruer’ også har haft sit eget tv-program med Janni i starten af deres forhold for syv år tilbage med titlen ‘Janni og Karsten – Kærlighed mod alle odds’.

LÆS OGSÅ: Cengiz åbner op om uvenskab i ‘Familien fra Bryggen’

LÆS OGSÅ: Gunnvør forklarer sin skrappe bemærkning