Karina om ny sæson 'Forsidefruer': Det er grænseoverskridende - Her & Nu

Karina om ny sæson 'Forsidefruer': Det er grænseoverskridende

Der er særligt én ting i den nye sæson ‘Forsidefruer’, som bliver grænseoverskridende for Karina at se.

Af Emilie Holm Egebro - 7. november 2019 kl. 20:55

Sjette sæson af ‘Forsidefruer’ er i fuld gang, og for Karina Von d’Ahés vedkommende er det anden gang, hun toner frem på skærmen i TV3-programmet.
Der er dog ingen tvivl om, at hun har nydt denne sæson en del mere, end hun nød at lave den første:
LÆS OGSÅ: Janni: ‘Forsidefruer’ ville ikke eksistere uden drama
– Den nuværende sæson, anden sæson for mit vedkommende, har været meget sjovere og lettere at lave, fordi jeg ikke var helt så nervøs og ikke så ny længere. Så jeg har haft det sjovere med det, fordi det har været mere afslappende for mig. Også nu hvor jeg har lært de andre bedre at kende. Jeg har kunnet mærke, at jeg ikke længere var ”den nye pige i klassen”, og det har været rart. Vi snakker mere privat og personligt, end vi gjorde til at starte med, hvor man lige skulle lære hinanden at kende, forklarer Karina til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Janni afslører: Derfor startede konflikten med Amalie
LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-krigen fortsætter: De er ikke mine veninder
– Seerne lærer mig også bedre at kende i den her sæson. Jeg har altid sagt, at jeg hellere vil udlevere mig selv end andre, og der kommer i hvert fald en episode, hvor jeg lige holder vejret i løbet af den her sæson. For som man kan se i traileren, tager vi på et tidspunkt til Nice, hvor jeg sidder og græder. Og det er da lidt grænseoverskridende at åbne op for ens inderste. Men jeg er ikke så bange for at vise, hvem jeg er. Jeg synes jo, at det at vise sårbarhed kan være en styrke, og jeg synes ikke, der er noget pinligt ved at blive ked af det, da jeg synes, det er menneskeligt, fortsætter hun og tilføjer:
– Men derfor kan jeg da godt tænke lidt fuck i forhold til, hvordan andre lige tager imod det. Så det er lidt grænseoverskridende for mig. Men man ser noget mere Karina bag facaden i denne sæson. Seerne skal glæde sig meget til at se os på Nice-turen, for det er virkelig ’Forsidefruer’ på godt og ondt.
Se ‘Forsidefruer’ torsdag klokken 20.00 på TV3 og Viaplay.
LÆS OGSÅ: Amalie har mødt en mand: Jeg er SÅ vild med ham
LÆS OGSÅ: Efter stort drama: Sådan er Amalie og Jannis forhold i dag