'Luksusfælden'-par raser over iskolde eksperter

For første gang i ‘Luksusfældens’ historie valgte et par at forlade programmet. Læs her, hvorfor det gik så vidt.

Af Dan Bjerggård - 4. marts 2014 kl. 20:23

I aftenens afsnit af ‘Luksusfælden’ besøgte eksperterne Karina og Anders, men det blev et kort visit, da de valgte at trække sig fra programmet efter første besøg.
-Det var måden, som det hele blev gjort på og værternes attitude. Op til optagelserne havde en økonomi-ekspert ved navn Dennis kigget vores papirer igennem. Han var utrolig sød og sympatisk, fortæller 35-årige Karina til Realityportalen.dk og forsætter:
-Men første dag med optagelser trak de fuldstændig tæppet væk under os. Kameraholdet hilste knap nok på os, og “eksperterne” var utrolig kolde og uhøflige mennesker. Det virkede til, at de blot er skuespillere, og hvis man kan knibe en tåre frem, så ville det være godt TV.
LÆS OGSÅ: ‘Fristet’-Nicholai er penge-narkoman
Arbejder på forholdet

(Foto: TV3)

Anders mener ikke, at  det var noget reelt over programmets format. (Foto: TV3)


Parret valgte at forlade programmet på grund af måden, som det hele skete på.
-Det er mit livs fejltagelse, og jeg fortryder den dag i dag, at vi sagde ja til at medvirke. Det var så falsk, vulgært og iscenesat og så upersonligt som noget kunne være. Vi bad dem om på førstedagen om ikke at komme tilbage, men de kom alligevel dagen efter, siger  34-årige Anders.
-Jeg blev utrolig ked af det, og jeg følte mig nøgen i mit eget hjem. Inden optagelserne havde de virket så sympatiske, men det hele ændrede sig.
Som det også fremgik af programmet er Karina og Anders gået fra hinanden, men selv afviser Karina at det havde noget med ‘Luksusfælden’ at gøre.
– Jeg har gået til psykolog efterfølgende, og jeg ved, at jeg har nogle ting, som jeg skal arbejde med. Anders og jeg arbejder i øjeblikket på at finde hinanden igen, da vi jo elsker hinanden og har tre børn sammen.
LÆS OGSÅ: Amalie om ‘Luksusfælden’
Tør tro på en fælles fremtid
Karina udtaler i programmet, at hvis ‘Luksusfælden’ ikke kan hjælpe dem, så tør hun ikke tænke på fremtiden. Så galt er situationen dog ikke i dag ifølge Karina og Anders.
-Vi har en tredjeperson som styrer vores økonomi i dag, og det går den rigtige vej. På den måde kan Anders og jeg arbejde på at finde kærligheden og tilliden til hinanden igen, afslutter hun.
TV3’s pressechef Søren Hedman afviser beskyldningerne om, at der skulle være tale om skuespillere.
-Vores eksperter er uddannede jurister og økonomer, som kun har interesse i at hjælpe deltagerne. I dette tilfælde valgte de at takke nej, inden eksperterne kunne fremlægge deres budget og løsningsplan, siger han.
VIDEO: ‘Et ton cash’: Deltagerne om deres forbrug
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.