Karina: Det har jeg lært af at medvirke i 'Forsidefruer'

Der er særligt én ting, som Karina har lært under sin medvirken i TV3-programmet.

Af Emilie Holm Egebro - 6. december 2019 kl. 20:55

Da forårets sæson af ‘Forsidefruer’ rullede over skærmen, blev vi præsenteret for den nye frue, Karina Von D’ahé, der afløste Sarah Louise Christiansen i TV3-programmet.
I sjette sæson, der netop er afsluttet, er Karina med for anden gang, og hun slår fast, at hun allerede har lært en særlig ting ved at medvirke i programmet:
LÆS OGSÅ: Amalie har mødt en mand: Jeg er SÅ vild med ham
– Hvis der er noget, jeg har lært af det her program, så er det rummelighed. Jeg har dage, hvor jeg kommer hjem fra arbejde og tænker, at det har været vildt sjovt, og så har jeg andre dage, hvor jeg tænker: ”Ok, det her er virkelig weird, hvad er det, der sker?” Så jeg har lært, at man skal være mere rummelig, og vi har alle forskellige personligheder. De skal jo også rumme mig, fortæller Karina, som føler, hun kan rumme samtlige af de andre fruer:
LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-krigen fortsætter: De er ikke mine veninder
LÆS OGSÅ: Janni: ‘Forsidefruer’ ville ikke eksistere uden drama
– Det er ikke, fordi der er en af kvinderne, jeg har det bedst med. På forskellige tidspunkter har jeg det sjovt med de forskellige. Jeg kendte Jackie inden programmet, så hende søgte jeg meget i starten, men fordi hun har været højgravid meget af den tid, hvor vi optog, har jeg lært de andre meget bedre at kende. Det har været super fedt. Men jeg har også savnet Jackie meget, men det ved hun også godt. Jeg har også filmet meget med Amalie og fået meget forståelse og empati for hende. Hun er jo vokset op med reality gennem hele sit liv og er blevet, som hun er på grund af, at hun også er blevet vendt og drejet gennem årene. Og Gunnvør og jeg har også fundet hinanden og har ret mange fælles interesser, selvom vi jo til at starte med i klikkede så godt. Så alle fruerne er super søde, forklarer hun.
LÆS OGSÅ: Karsten Rees hårde tørn: Forbereder sin død
LÆS OGSÅ: Efter stort drama: Sådan er Amalie og Jannis forhold i dag