'Kardashian'-stjerne har fået fjernet sin penis

En velkendte reality-stjerne åbner nu op omkring sin kønsskifteoperation.

Af Emilie Holm Egebro - 11. april 2017 kl. 17:25

Det er efterhånden et par år siden, at ‘Kardashian’-stjernen Caitlyn Jenner dukkede op på forsiden af magasinet Vanity Fair som kvinde. Men nu afslører Caitlyn – der tidligere var kendt som Bruce Jenner – at hun for nyligt har gennemgået en kønsskifteoperation. Det skriver RadarOnline.com. 
I reality-stjernens nye bog, The Secrets of My Life, hævder hun, at hun fik den afsluttede operation i januar 2017 – næsten to år efter hun offentliggjorde sin identitet som transseksuel kvinde i et interview med Diane Sawyer.
Galleri: Caitlyn Jenner bliver stylet af Kim Kardashian
– Operationen var en succes, og jeg føler mig ikke kun fantastisk til mode, men også befriet, skriver hun i sin nye bog og slår desuden fast, at hun fortæller om operationen for at give sine fans en afklaring.
– Jeg fortæller jer det, fordi jeg tror på oprigtighed. Nu kan I alle stoppe med at stirre sådan på mig. I ville gerne vide det, så nu ved I det. Hvilket er grunden til, at dette er første og sidste gang, jeg nogensinde vil tale om det, fortæller 67-årige Caitlyn Jenner.
Caitlyns selvbiografi, The Secrets of My Life, udkommer den 25. april.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Caitlyn Jenner vil have barn nummer syv
LÆS OGSÅ: Caitlyn Jenner ville gennemføre kønsskifte i Danmark
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.