Kardashian stedfar involveret i dødsulykke

Bruce Jenner var involveret i en dødsulykke i Malibu i weekenden, som han angiveligt skulle have forårsaget.

Af Louise Vilsbøl - 9. februar 2015 kl. 10:19

Kim Kardashians stedfar Bruce Jenner var lørdag involveret i et tragisk biluheld i Malibu, hvor fire biler kørte sammen, og otte personer var involveret – syv blev sårede, og en 70-årig kvinde mistede livet.
Ifølge det amerikanske nyhedsmagasin TMZ var det Bruce Jenner, der var skyld i ulykken. Den afdøde kvinde var på vej mod et lyskryds, hvor hun skulle stoppe for rødt, da hun blev ramt af Bruce Jenners bil bagfra. Kvinden ramte en anden bil foran sig, før hendes bil blev skubbet ud i modkørende trafik.
Bruce tog efter ulykken frivilligt med på politistationen for at få taget en alkoholtest, og overfor TMZ afviser politiet, at Bruce kørte for stærkt. Familien afslører dog overfor magasinet, at Bruce Jenner på ulykkestidspunktet blev jagtet af fem paparazzi-biler.
Bruce Jenner har været ekstra meget i offentlighedens søgelys, efter det kom frem, at han ville skifte køn. Se billeder, og læs mere om den forfærdelige bilulykke på TMZs hjemmeside her.
LÆS OGSÅ: Kardashian stedfar skifter køn
LÆS OGSÅ: Kim Kardashian udgiver bog
LÆS OGSÅ: Er Kim Kardashian gravid?
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.