Kardashian-søster plaget af vild stalker

Den smukke model kan ikke få lov til at være i fred, selvom hun har betalt en formue for høj sikkerhed.

Af Louise Vilsbøl - 18. oktober 2018 kl. 15:00

Kendall Jenner fik sig lidt af et chok, da hun opdagede, at hun igen er udsat for stalking. Hun har nemlig investeret 55 millioner kroner i en eksklusiv ejendom, som ligger i et indhegnet område med top-sikkerhed, og alligvel har det været muligt for hendes stalker at komme ind flere gange.
37-årige John Ford blev arresteret i sidste måned for at bryde ind i Kendalls indhegnede område, hvor flere verdensstjerner bor – tidligere har både Britney Spears, Paris Hilton og Charlie Sheen boet der. Men ifølge politiet er stalkeren altså ude efter Kendall Jenner.
LÆS OGSÅ: Natascha Linea om Sidney Lee: Vi er ikke kærester, vi boller bare

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre, hvorfor Irina Olsen er stor fan af ‘Keeping Up With the Kardashians’-familien.


LÆS OGSÅ: Kim Kardashian I chok: Så mange børn vil Kanye have
Ford erklærede sig skyldig i at bryde ind i området, og dommeren beordrede ham til at holde sig mindst 35 meter væk fra det indhegnede område. Den ordre valgte han dog at ignorere.
Ifølge TMZ brød Ford igen ind i området i sidste uge, og det var fra bagsiden, hvor området omkranses af en række bjerge, og her er der tilsyneladende ingen sikkerhed – ikke nok i hvert fald. Kendall har heldigvis sit eget sikkerhedsteam, og de opdagede ham i hendes have ved poolen.
Han nåede dog at flygte, før politiet kom. Tirsdag i denne uge gjorde han så samme nummer og kom fra bjergene. Denne gang opdagede Kendalls sikkerhedsteam ham på hendes terrasse foran huset. De tilkaldte igen politiet, som fangede ham og tog ham med. Nu er han indlagt til psykiatrisk observation, og Kendalls advokat har søgt polititilhold.
LÆS OGSÅ: Vilde krav fra Kris Jenner: Det skal Kardashian-kæresterne skrive under på
LÆS OGSÅ: CHOK: Politiet pudset på Kardashian-søster
LÆS OGSÅ: Er Geggo gravid? Nu giver hun svaret
LÆS OGSÅ: Linse raser mod TV3: Det er helt til grin