Kanye West indlagt: Bliver madet af Kim Kardashian

Den populære rapper ligger lige nu på hospitalet, hvor han bliver passet og plejet af konen.

Af Emilie Holm Egebro - 28. november 2016 kl. 14:55

Superstjernen Kanye West skulle efter planen turnere med sin ‘Saint Pablo Tour’ resten af 2016. Men sådan bliver det ikke. I mandags sidste uge blev han nemlig indlagt på grund af udmattelse og søvnbesvær, så nu er turnéen afblæst.
I ugen op til indlæggelsen havde rapperen flere gange opført sig mystisk. Ifølge CNN havde han blandt andet efter en koncert i Californien fortalt, at han ikke stemte til det amerikanske præsidentvalg og havde desuden tilføjet, at hvis han skulle stemme, ville det have været på Donald Trump.
LÆS OGSÅ: SAY WHAT! Kanye West til audition på talentprogram
Heldigvis har Kanye sin kone Kim Kardashian ved sin side på UCLA Medical Center i Los Angeles. Kim har siden indlæggelsen ikke forladt hans side, skriver US Weekly. 
– Kim har været fantastisk. Hun vidste, at han ikke kunne fortsætte på den måde, han havde det. Hun har været ved hans side gennem hele forløbet, hvor hun har hjulpet med at made ham og sovet ved hans side, fortæller en kilde til US Weekly.
Hvad Kanye helt præcis fejler, vides endnu ikke. Ifølge TMZ drejer det sig dog om en midlertidig  psykose forårsaget af søvnunderskud, udmattelse og dehydrering. TMZ skriver desuden, at rapperens forsikring dækker de udgifter, der er ved de 21 resterende koncerter på Kanyes turné i USA.
LÆS OGSÅ: GALLERI: Kim Kardashian og Kanye West sælger kæmpe-villa til gigantisk pris
LÆS OGSÅ: Bedøm selv: Kanye West sagsøgt for plagiat
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.